Gość: nika IP: *.23.11.tuwien.teleweb.at 03.03.06, 11:20 czy jestescie dyskryminowani przez pracodawcow ze wzgledu na tryb zaoczny??? i czy po zaocznym jest jakas szansa na aplikacje? nie wysmiejcie mnie,nie mam pojecia,wiec pytam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwentka Re: absolwenci zaocznego prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:54 Ja skończyłam prawo zaocznie i obecnie jestem już na aplikacji. Z tą dyskryminacją jest różnie. Ja osobiście się nie spotkałam, ale może dlatego, że równocześnie studiowałam na drugim kierunku dziennie. W każdym razie szanse są zawsze:) Oczywiście trzeba się solidnie przyłożyć, bo takie studia wymagają samodyscypliny, jeśli chce się czegoś więcej niż tylko zdanego egzaminu. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: absolwenci zaocznego prawa IP: *.23.11.tuwien.teleweb.at 03.03.06, 20:08 dziekuje Ci za odpowiedz (przyznam,ze mnie podbudowalas) no i zycze powodzenia na aplikacji;))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek absolwent% Re: absolwenci zaocznego prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:40 Ja nie dostałem się na aplikacje po prawie zaocznym bo nawet nie startowałem :)) Ale wierz mi znalazłem inna pracę bez problemu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia do maćka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:33 a można wiedzieć czy w zawodzie prawnika czy niezupełnie? Odpowiedz Link Zgłoś