Dodaj do ulubionych

Pielęgniarstwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:09
Hej! Drodzy Forumowicze, zwłaszcza z pielęgniarstwa albo zamierzający na nie
zdawać,
czy moglibyście opisać Wasze egzaminy, na co w procesie uczenia położyliście
największy nacisk, jak Wam się studiuje i w których miastach można oczekiwać
wysokiego poziomu kształcenia?Czy jest może ktoś ze staromaturzystów, kto
pragnie zdawać na pielęgniarstwo?

Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebelgirl Re: Pielęgniarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:44
      Hej, ja mam zamiar rozpoczac nauke na tym kierunku, na poczatek licencjat bo w
      moim miescie nie ma innej opcji. A potem wyjezdzam. Tez zastanawiam sie jaki
      jest poziom itd. Do tej szkoly w ktorej zamirzam studiowac nie ma zadnych
      egzaminow wstepnych oprocz angielskiego. To jest prywatna szkola niestety.
      Bedzie to moj drugi kierunek bo jestem juz na 4 roku zarzadzania i marketingu
      ale w innej szkole. Ale oprocz perspektyw w zwiazku z pielegniarstwem doszlo do
      mnie ze to tak naprawde chcialabym robic. Wiem ze na poczatku jest ciezko i
      chec pomagania innym moze "zbrzydnac" ale mysle ze warto. Pozdrawiam
      • Gość: Timo Re: Pielęgniarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:50
        Hej Koleżanko! Wierzę,że Cię rozumiem; również studiuję, ale to nie to.Muszę
        podjąć radykalną decyzję.Dobrze jest wiedzieć, co chcę się robić.Na taką
        pewność czekałam parę lat. Podobnie jak u Ciebie:opiekowanie się starszymi
        ludźmi, dziećmi, praca na odziale, ciągła gotowość, uśmiech to jest to, co się
        dla mnie liczy.
        Jeżeli masz możliwość, to studiuj w prywatnej szkole, a dostanie się na
        magisterium na państwowej będzie dla Ciebie ukoronowaniem całego trudu,mjaki
        włożyłaś.
        Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka