Dodaj do ulubionych

Zarobki po studiach

IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 16.03.06, 12:24
Obserwuj wątek
    • lol_niezly Re: Zarobki po studiach 16.03.06, 12:27
      Co prawda jeszcze studiuje, ale juz niedlugo :)
      Programista - roznie 4-5 000 miesiecznie.Jak skoncze studia mysle, ze bede mogl
      sie juz calkowicie skupic sie na pracy i moje zarobki sie powieksza :)
      • Gość: YaBasta Re: Zarobki po studiach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.06, 13:36
        sorry ale nie wierze... chyba ze pracujesz w UK albo w USA
        • lol_niezly Re: Zarobki po studiach 16.03.06, 13:42
          Nie musisz mi wierzyc.Zreszta to wcale nie sa grube pieniadze - z 4000 na lape
          dostaje ok 3200 wiec...
          • Gość: ekonom Re: Zarobki po studiach IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 16.03.06, 13:47
            ja po studiach za mniej niz 5tys netto tez nie mam zamiaru pracowac!
            • bugsior Re: Zarobki po studiach 16.03.06, 14:29
              ekonom, z reguly do rzeczy piszesz ale po co powiedz mi takie przechwalanki? przeciez bedziesz
              pracowac w rzeszy, wiec malo wymierne te numerki sa. mam wrazenie ze ten watek juz niedlugo
              sprowadzi sie do pisaina kto wiecej, a ten kto malo to matol, itd. nie ladny tez ton wypowiedzi. jestes
              ekonomista wiec wiesz ze to ile zarabiasz w duzej mierze zalezy od zwyklego popytu/podazu na rynku
              pracy. duzo zalezy od nas samych, ale duzo i nie.

juz mi sie ten watek nie podoba...
              • Gość: gigi Re: Zarobki po studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:07
                większość zarabia tyle ile wynosi zasiłek albo w funtach :/ Moja siostra
                cioteczna ok. 1 200 w poznaniu, znajoma ponad 3000 poza warszawa (tu skończyła
                studia). Wszystko zależy oczywiscie od tego co sie studiował i czy jest się
                człowiekiem obrotnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka