Gość: ekonom IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 16.03.06, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol_niezly Re: Zarobki po studiach 16.03.06, 12:27 Co prawda jeszcze studiuje, ale juz niedlugo :) Programista - roznie 4-5 000 miesiecznie.Jak skoncze studia mysle, ze bede mogl sie juz calkowicie skupic sie na pracy i moje zarobki sie powieksza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Zarobki po studiach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.06, 13:36 sorry ale nie wierze... chyba ze pracujesz w UK albo w USA Odpowiedz Link Zgłoś
lol_niezly Re: Zarobki po studiach 16.03.06, 13:42 Nie musisz mi wierzyc.Zreszta to wcale nie sa grube pieniadze - z 4000 na lape dostaje ok 3200 wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonom Re: Zarobki po studiach IP: *.pfeilheim.sth.ac.at / 193.170.52.* 16.03.06, 13:47 ja po studiach za mniej niz 5tys netto tez nie mam zamiaru pracowac! Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Zarobki po studiach 16.03.06, 14:29 ekonom, z reguly do rzeczy piszesz ale po co powiedz mi takie przechwalanki? przeciez bedziesz pracowac w rzeszy, wiec malo wymierne te numerki sa. mam wrazenie ze ten watek juz niedlugo sprowadzi sie do pisaina kto wiecej, a ten kto malo to matol, itd. nie ladny tez ton wypowiedzi. jestes ekonomista wiec wiesz ze to ile zarabiasz w duzej mierze zalezy od zwyklego popytu/podazu na rynku pracy. duzo zalezy od nas samych, ale duzo i nie. juz mi sie ten watek nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Zarobki po studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:07 większość zarabia tyle ile wynosi zasiłek albo w funtach :/ Moja siostra cioteczna ok. 1 200 w poznaniu, znajoma ponad 3000 poza warszawa (tu skończyła studia). Wszystko zależy oczywiscie od tego co sie studiował i czy jest się człowiekiem obrotnym. Odpowiedz Link Zgłoś