IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.03.06, 17:03
Co myślicie o MISH? Czy warto? Może ktoś się może podzielić swoimi doświadczeniami?
Czy możliwe jest uzyskanie 3 dyplomów (3 równocześnie studiowane kierunki) w ramach MISH?
Poradzcie, bo obawiam się, że jedna dziedzina mnie nie usatysfakcjonuje :D
Obserwuj wątek
    • Gość: z, Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:08
      Mam koleżanke na Uj ,która studiuje 4 kierunki ( !) ,na różnych latach (
      4,3,2,2) i zamierza zrobić sobie z nich wszystkich magisterke ,więc to chybas
      jest możliwe....a dodam jeszcze ,że to wszystko w ramach MISH-u
    • r.richelieu Re: MISH 28.03.06, 17:29
      jest forum MISH między f edukacja/prywatne
    • Gość: absolwentka mish Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:15
      Gość portalu: gadabout napisał(a):

> Co myślicie o MISH? Czy warto?

wszystko zależy (jak zawsze) od Twoich oczekiwań. moje zostały spełnione z
      nawiązką, uważam te studia za bardzo dobry wybór.

Może ktoś się może podzielić swoimi doświadczeni
      > ami?

pytaj konkretnie, postaram się odpowiedzieć. chociaż może faktycznie przenieś
      się na forum miszowe, tam być może znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cie
      pytania

> Czy możliwe jest uzyskanie 3 dyplomów (3 równocześnie studiowane kierunki) w
      ra
      > mach MISH?

tak to jest możliwe. jednak, moim skromnym zdaniem, taki magister, co to ma
      trzy dyplomy, w zasadzie na niczym nie zna się w stopniu lepszym niż miz)erny.
      ale jasne, jest to wykonalne.

> Poradzcie, bo obawiam się, że jedna dziedzina mnie nie usatysfakcjonuje :D

w ramach mish możesz wybierać poszczególne, interesujące Cię przedmioty. nie
      musisz od razu kończyć wszystkich kierunków, na których "coś" Cię zainteresuje.
      • Gość: absolwentka mish Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:16

> trzy dyplomy, w zasadzie na niczym nie zna się w stopniu lepszym niż miz)
        erny.

miało być: mi(z)erny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka