Dodaj do ulubionych

ADMINISTRACJA KUL

02.04.06, 15:27
Chciałabym sie zapytac jakie są możliwości dostania sie na ten kierunek?? Czy
jest bardzo oblegany co i na ile wystarczy zdać??
Obserwuj wątek
    • rilian Re: ADMINISTRACJA KUL 02.04.06, 18:24
      hehe, a już myślałem, że ktoś chce ponarzekać na dziekanaty i wszelkie biura...
    • palulina18 Re: ADMINISTRACJA KUL 04.04.06, 13:56
      Witam!, możliwości są bardzo dobre:P wymagania (czyli co trzeba zdać) podane są
      na stronie www.kul.lublin.pl w dziale rekrutacja. W tym roku było ponoć 3 os na
      miejsce, ale w 100% potwierdzieć tego nie moge:) a mature to tak w granicach 70-
      80% z każdego przedmiotu, co wcale trudne nie jest. Jeśli potrzebjesz jeszcze
      jakiś info to pisz:P;

p.s. narzekać rilianie na dziekanat nie moge bo szczerze mówiąc to byłam tam
      raz w życiu, indeks oddac......
      • marjuszs Re: ADMINISTRACJA KUL 04.04.06, 15:54
        Ale 70-80% na jakim poziomie. Bo na rozszerzonym 80% uzyskac to wcale nie jest takie proste.

W tym roku patrza na polski, jezyk obcy i do wyboru historia albo wos. Przeliczniki sa na stronie.

• rilian Re: ADMINISTRACJA KUL 04.04.06, 17:25
        ja również nie mogę narzekać, bo od 9 lat jestem z nieodzwonym uśmiechem, miło i
        profesjonalnie załatwiany w dziekanacie WNH - i wiem, że nie tylko ja...
    • marjuszs Re: ADMINISTRACJA KUL 04.04.06, 15:52
      Rowniez wybieram sie na administracje. Jesli chcesz pogadac napisz nr gg na maila :)

• gingersowna1 Re: ADMINISTRACJA KUL 04.04.06, 21:56
        Niekoniecznie ze wszystkiego 70-80%....ja mialam tak tylko z agielskiego, a historię i j. polski nie za wysoko napisalam (ok. 50%). Uważam, że nie jest problemem się dostać zważając na to, że administracja przeważnie jest kierunkiem zapasowym....i ludzie wybiarają te kierunki na które sie dostali również, ale wiązali z nimi większe nadzieje. Z zamiłowania nie wiele osób spotkałam.
        • palulina18 Re: ADMINISTRACJA KUL 05.04.06, 12:01
          no u mnie w grupie to mniej więcej takie wyniki były; ja z "zammilowania" to
          się z 5 osob dolicze, reszta z przypadku lub odrzuty z prawa :):):):):):):)
          ale mi sie podoba, fajnie jest, wiec zapraszam:P:P:P:P:P
          • marjuszs Re: ADMINISTRACJA KUL 05.04.06, 15:35
            Ja tez jesli sie na prawo nie dostane ide na administracje :]
            • gingersowna1 Re: ADMINISTRACJA KUL 09.04.06, 21:39
              Jak sie nie dostaniesz na prawo to pisz odwolania, nawet 5 !!!! Poważnie !! Moja koleżanka dostała się po 7 odwołaniu na anglistyke na umcs !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka