Dodaj do ulubionych

studenci to dzieci

13.04.06, 16:55
boże czasami mam wrazenie, że studenci to dzieci, przynajmiej Ci z mojego
otoczenia (na forum tez by sie paru znalazło np. zmęczony) ciagle im cos nie
pasuje, płaczą, że dojazdy, że stancja, ze zimko w pokoju, że mama daleko, że
pieniążków mało, że niewyspani. Dlaczego ja nie miałam takich problemów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zyta Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:58
      Dlaczego ja nie miałam takich problemów?
      bo nie jestes wypieszczonym bachorem trzymanym pod kloszem?
      • nestea1 Re: studenci to dzieci 13.04.06, 17:06
        hmm...ale żeby tak ciągle stękać?
    • Gość: zyta Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 17:06
      niektórzy maja taki sposobna zycie i chyba niewiedzą że to działa demobilizująco
    • Gość: brzoza Re: studenci to dzieci IP: 194.146.128.* 13.04.06, 17:37
      A to nawet ciekawe? Zawsze byłaś ze wszystkiego zadowolona i nigdy nie miałaś
      ochoty trochę pojęczeć? To cybogr jakiś jesteś... ;)
      • Gość: :> Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:07
        to po co czytasz jak cię to męczy?skoro jesteś taka Twarda Baba ?;P
        ps.Robocop to przy tobie pewnie mały ,płaczliwy smarkacz
        ps.2 nawet Chuck N.wymięka
        ps.3 wyluzuj
        • nestea1 Re: studenci to dzieci 13.04.06, 18:23
          heh pewnie, ze miałam, ale nie czynie tego non stop, pozatym taki problem jak
          mama daleko mnie faktycznie nie rusza... Czy nie zauważyliście, że
          społeczeństwie zmierza ku infantylizacjii?? kiedyś 23 letni ludzie byli
          uznawani za dorosłych, a teraz śmiem twierdzić, że to duze nastolatki
      • nestea1 eee gdzie tam cyborg... 13.04.06, 18:24

• Gość: arczi_86 Re: eee gdzie tam cyborg... IP: *.akk.net.pl 14.04.06, 14:41
          Masz racje zaczynamy byc niczym WŁOSI i od rodziców się wyprowadzamy po 30 roku
          zycia ale czy to źle :>
    • Gość: liza minelli Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:28
      wiecie co? z tymi dziećmi to coś w tym jest. Jak widze laski z mojej grupy,
      ktore mieszkaja u starszych pan, na weekendy obowiazkowo do domu, zero
      zainteresowan i wyjsc no i te ich problemy....
      • Gość: Mareq Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:34
        no co się dziwisz ,jesli masz tyle lat ile twoja idolka to naturalne ,że
        czujesz się wsród nich staro
        • Gość: liza nick jest przypadkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:38
          cienki dowcip
          • Gość: hdg Re: nick jest przypadkowy IP: 195.116.183.* 13.04.06, 18:44
            najbardziej rozwalają mnie różowo-słodziutkie panienki najczesciej na I roku
            studiow, które za równy sobie gatunek uwazaja studentow 4 i 5 roku, a
            rowiesnikow uwazają za, cytuję, "dziecinnych" ;D niezły hardkor.
            • nestea1 Re: nick jest przypadkowy 13.04.06, 18:58
              zadaje sie kolego z rówiesnikami, naprawde, jednak porównując moich znajomych z
              liceum z ludzmi z ktorymi teraz przyszło mi przebywać dostrzegam radykalną
              różnicę. Nie jestem różową lolą polującą na starsze roczniki
    • Gość: radek Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:20
      Zupelnie sie zgadzam ,ze studenci to dzieci.Jak popatrze na moja grupe to nie
      wiem czy smiac sie czy plakac.Nic nie potrafi sie dowiedziec,jak maja isc na
      piwko to wyprawe przez tydzien robia(wodki chyba w zyciu nie pili),jak koles na
      wf karze cos tam robic i sobie pojdzie do swojego pokoju to zaden nie zrobi nic
      innego jak to co kazal koles.Czasami mam wrazenie ze oni maja 15 lat,we
      wszystkim widza jakies problem.
      • Gość: z. Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:44
        Ze wszystkiego sie wyrasta, potem bedzie co wspominać pod koniec studiów ,jacy
        to byliśmy mlodzi i dziecinni:).A czy mają śmieszne problemy? hmmmm ,no czasami
        to tak wygląda ale zawsze tak było i pewnie bedzie.
        • Gość: jo Re: studenci to dzieci IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:43
          no tak. bunt przeciwko wf-iście, wyjście na piwo, picie wódki - zdecydowanie
          wyznaczniki dorosłości. lol.
          • nestea1 Re: studenci to dzieci 13.04.06, 21:32
            czytaj czasem między wierszami, wbrew pozorom to nie takie trudne...
            • Gość: jo Re: studenci to dzieci IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:37
              nie każda wypowiedź niesie istotniejsze myśli. tamta właśnie do takich należała.
              • Gość: Anka Re: studenci to dzieci IP: *.retsat1.com.pl 13.04.06, 23:03
                Ja też nigdy nie piłam wódki. I nie wypiję pewnie. Czy to znaczy, że nie jestem
                dorosła??
      • par0dia Re: studenci to dzieci 14.04.06, 10:08
        Gość portalu: radek napisał(a):

> Zupelnie sie zgadzam ,ze studenci to dzieci.Jak popatrze na moja grupe to nie
        > wiem czy smiac sie czy plakac.Nic nie potrafi sie dowiedziec,jak maja isc na
        > piwko to wyprawe przez tydzien robia(wodki chyba w zyciu nie pili),jak koles na
        > wf karze cos tam robic i sobie pojdzie do swojego pokoju to zaden nie zrobi nic
        > innego jak to co kazal koles.Czasami mam wrazenie ze oni maja 15 lat,we
        > wszystkim widza jakies problem.

Ty to pewnie masz już całe 16 lat i jakiś wuefista Ci może naskoczyć... hahaha
        • Gość: paracelsus Re: studenci to dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:34
          ożeszwmorde
          pozdrawiam niezwykle dojrzałą autorkę wątku i niejakiego radka, pełen rispekt
          a tak na poważnie: nie macie dzieciaki większych zmartwień?
      • Gość: k Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:56
        Wiecie, ja myślę, że to z wami coś nie tak, że marudziecie, że studenci to
        dzieci.
        Dzieckiem trzeba być jak najdłużej. Nawet będąc studentem. Tylko trzeba być w
        nim w odpowiednim stopniu i wiedzieć kiedy można.
        Ludzie z mojego roku? każdy jest inny, kazdy jest indywidualny, ale wszyscy są
        praktycznie świetni. Nie mamy ani rózowych lasek, ani spalonych na solarium
        żelusiów. I jest super!
    • zielony_banan Re: studenci to dzieci 13.04.06, 23:11
      Nie ma to jak trochę poklepać się po pleckach, stwierdzając jacy to jesteśmy
      dorośli. W przeciwieństwie do tych pip co to tęsknią za mamą, nie piją wódki, etc.

Nie wiem czy dziesiejsi studenci są infantylni, ale wiem na pewno że jest dużo
      takich co za bardzo interesują się innymi :p
      • nestea1 Re: studenci to dzieci 14.04.06, 09:58
        > Nie wiem czy dziesiejsi studenci są infantylni
        wychodzac od tej myśli, to nie powinienes sie wypowiadać:]
        • Gość: jo Re: studenci to dzieci IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:42
          >> Nie wiem czy dziesiejsi studenci są infantylni
          >wychodzac od tej myśli, to nie powinienes sie wypowiadać:]

a szkoda. bo jego wypowiedź była najtrafniejszą w tym wątku.
      • misiak38 Re: studenci to dzieci 14.04.06, 13:26
        zielony_banan napisał:

> Nie ma to jak trochę poklepać się po pleckach, stwierdzając jacy to jesteśmy
        > dorośli. W przeciwieństwie do tych pip co to tęsknią za mamą, nie piją wódki,
        e
        > tc.
        >
        > Nie wiem czy dziesiejsi studenci są infantylni, ale wiem na pewno że jest dużo
        > takich co za bardzo interesują się innymi :p

Brawo!
    • kaja86 Re: studenci to dzieci 14.04.06, 13:48
      Tak czytam ten wątek i mam wrażenie, ze ktoś tu chciał się dowartościować, a
      potem dołączyli inni i teraz wszyscy narzekają,ze studenci to dzieci. Tylko nie
      rozumiem, dlaczego o tym, ze ktoś jest dzieckiem ma świadczyć to, że nie pije
      wódki. Bo jak pije to taki dorosły jest w ogóle cool? Pozdrawiam tych dojrzałych ;)
      Dziecko ;)
      • Gość: arczi_86 Re: studenci to dzieci IP: *.akk.net.pl 14.04.06, 14:46
        Moim zdaniem o dorosłości świadczy umiejętność powiedzenia "NIE NIE PIJE" w
        momęcie gdy inni to czynią aby być tymi cool również to ze robią na WF-ie to co
        im każe facet świadczy o ich dorosłości co mają biegać i ryczeć TO W PRACY TEZ
        BEDZIESZ ROBIĆ WSZYSTKO PRZECIWKO SZEFOWI :| CHyba ktoś musi JUŻ dorosnąć :)
        Pozdrawiam KAJE_86 :)
        • kaja86 Re: studenci to dzieci 14.04.06, 14:56
          Dzięki Arczi ;) Dawno Cię już tu nie widziałam ;)
        • nestea1 ja też nie pije skarbie... 14.04.06, 15:25
          wiec wypowiedz Radka ma sie nijak do moich intencjii, a pozatym źle sie
          widocznie wyraziłam, to normalne że 20 paroletnia dziewczyna nie umie sobie
          zrobić prania, z każdym problemem dzwoni do mamy (np. które zajęcia ma wybrać)
          nie było tematu
          • Gość: Aga Re: ja też nie pije skarbie... IP: 194.146.128.* 14.04.06, 15:42
            Nie widzisz różnicy między osobą, która nic nie umie dookoła siebie zrobić a
            osobą, która tęskni za rodzicami, co tylko dobrze świadczy o ich relacjach? Bo
            tak wynika z twoich wypowiedzi...
            • nestea1 Re: ja też nie pije skarbie... 14.04.06, 17:56
              "ciagle im cos nie
              pasuje, płaczą, że dojazdy, że stancja, ze zimko w pokoju, że mama daleko, że
              pieniążków mało, że niewyspani."
              • saga1985 Re: ja też nie pije skarbie... 14.04.06, 18:20
                Każdy ma gorszy dzień. A Ty zawsze taka zadowolona i ucieszona? Brak złych dni?
      • Gość: Eudoksja Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:46
        dajcie spokój ,ida święta piękny ,rodzinny czas ,cieszcie sie bliskimi ,a nie
        opowiadajcie o rzekomym infantyliźmie studentów.
    • Gość: Kasia Re: studenci to dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:59
      wiesz co prawdę mówiąc wolę aby moje powody do narzekania kończyły się na
      niewyspaniu, że mama daleko, i że zimno.

Jeśli Ty masz jakieś inne, poważniejsze, bardziej dorosle to szczerze
      współczuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka