Dodaj do ulubionych

Praca Wrocław!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:06
witam!!mam takie pytanie do mieszkanców wrocławia.chciąłabym znalezc prace we
wrocławiu na okres wakacja a mze i dłużej.nie znam dobrze tego miasta i
dlatego nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrac...gdzie najlepiej szukac
ogłoszen??w internecie niewiele znalazłam.Interesuje mnie kazda praca,moge
pracowac nawet po 12 godzin dziennie,obym zarobiła ok 1000zł.czy to jest w
ogóle realne??
Obserwuj wątek
    • en.de Re: Praca Wrocław!! 13.06.06, 23:20
      realne, przejrzyj raz jeszcze oferty internetowe, choćby tu na gazeta.praca.pl
      bodaj, takich portali jest w necie pelno. poza tym możesz kupić lokalną gazetę
      choćby Wroclawską czy coś w rodzaju Pośrednika. ew. przejedź się do Wroclawia i
      pooglądaj oferty w urzędach pracy.
      Powodzenia
    • Gość: tazza Re: Praca Wrocław!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.06.06, 08:36
      albo na portalu dlastudenta.pl w dziale praca - jest duzo ofert :)
    • Gość: jaxD Re: Praca Wrocław!! IP: *.netcorp.pl 16.06.06, 15:01
      to nie jestes sam moze poszukamy razem:D
      • Gość: marija Re: Praca Wrocław!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:12
        chętnie tylko ja jestem dziewczyną:)
    • manros Re: Praca Wrocław!! 16.06.06, 16:38
      za 12 godzin dziennie a UK zarobisz tyle w 4 dni,daj sobie spokoj z tym
      krajem,wroclawiem i lec na wyspy
      • Gość: marija Re: Praca Wrocław!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:32
        no niestety nie moge w tej chwili poleciec do anglii takze potrzebuje pracy w
        polsce
        • Gość: :) Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:54
          moich wielu kumpli niby nie moze, a tak naprawde nie chca,boja sie,i cholera
          wie co jeszcze,poprostu sa minimalistami i pracuja za 800zl:)
          • Gość: someone Re: Praca Wrocław!! IP: *.netcorp.pl 17.06.06, 08:40
            dobra ja tez sie troche boje leciec ale cholernie chce:] ale jakbym lecial to w
            ciemno. Ale sie pojawia problem, nie mam tam zadnej rodziny i zadnych
            kontaktow. Nic. Wiec jesli wiesz to czy idzie znalezc prace? Jesli sie tego
            naprawde chce? no i jak z mieszkaniem drogie? latwo znalezc? zebym nie spal na
            dworcu. Czekam na odp Pozdrawiam:]
            • manros Re: Praca Wrocław!! 17.06.06, 09:30
              na pierwszy lac polecam wyjazd przez agencje polską, fakt kosztuje to ok 2 tys
              ale przywozisz 10x wiecej,a na drugi rok juz lecisz sam,bo wiesz gdzie,co i
              jak:)
              • Gość: someone Re: Praca Wrocław!! IP: *.netcorp.pl 17.06.06, 17:15
                no wlasnie a ja se zje*** ze se nic nie zalatwialem za wczasu:/
              • Gość: h. Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:00
                manros napisał:

> na pierwszy lac polecam wyjazd przez agencje polską, fakt kosztuje to ok 2
                tys
                > ale przywozisz 10x wiecej,a na drugi rok juz lecisz sam,bo wiesz gdzie,co i
                > jak:)

Świetnie, tylko te 2000 na drzewie nie rosną, prawda? Może niektórzy są
                minimalistami, bo nie mają skąw wziąć takiej kasy i muszą ją najpierw przez 3
                miesiace w Polsce zarobić...

PS: też szukam pracy. w Polsce, we Wrocławiu. Gdybym miała wolne 2000 (bo
                właśnie tyle jest mi potrzebne) dałabym sobie spokój i spokojnie odpoczywała,
                ewentualnie poszukała bezpłatnej praktyki. Ktoś ma jakieś świetne rady dla osób
                w takiej sytuacji?
                • Gość: someone Re: Praca Wrocław!! IP: *.netcorp.pl 17.06.06, 23:39
                  niech ktos lepiej napisze cos wiecej o wyjazdach za granice czy warto jechac w
                  ciemno na poczatku lipca?
                • Gość: hehe Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:26
                  "jakbym miala 2 tys to bym odpoczywala" hehe,to sie nazywa polski minimalizm:-
                  ))) Powinnas majac 2 tys je zainwestowac i robic 4,6, 8 a nie pozostawac na
                  laurach. Teraz inwestujac dochodzisz do czegos. Ja z 2 tys zrobilem ok 50tys.
                  ehh ci Polacy...
                  • Gość: do someone Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:27
                    someone, jak znasz angielski to lec,poszukaj pracy,zawsze bedziesz miala
                    chociaz swiadomosc ze zaryzykowalas a tak siedzac na tylku w Polsce na starosc
                    stwierdzisz,no moglam leciec i moze zostac w UK a teraz mam emerytury 300zl...
                  • Gość: aga Re: Praca Wrocław!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 10:54
                    hehe,to sie nazywa polski minimalizm:-
                    > ))) Powinnas majac 2 tys je zainwestowac i robic 4,6, 8 a nie pozostawac na
                    > laurach. Teraz inwestujac dochodzisz do czegos. Ja z 2 tys zrobilem ok 50tys.
                    > ehh ci Polacy...

a to jest pazerność i chamstwo. moze niektórzy cenią sobie wyżej inne rzeczy niż
                    kasa? a ty polakiem zapewne nie jesteś? bo tak narzekasz, że ci polacy to tacy
                    beznadziejni, a nie mówisz czasem o sobie? weż sie zastanów
                    • manros Re: Praca Wrocław!! 18.06.06, 11:51
                      śmieszy mnie wogole ten temat:-) dlatego Polacy są ,byli i zawsze będa w
                      tyle,szaraczki
                  • Gość: h. Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:54
                    Średnio mnie obchodzi, za kogo mnie uważasz. Pragnę Cię tylko poinformować, że
                    niektórych pieniądze są potrzebne po to (i TYLKO po to), żeby za nie kupić coś
                    potrzebnego (mniej lub bardziej) do życia, a nie zdobywają pieniędzy dla samego
                    zdobywania. Nie potrzebuję 50 tys. na koncie, żeby czuć się dobrze i
                    wartościowo.

ehh ci Polacy...

Poza tym nikt mi nie odpowiedział na pytanie: gdybym potrzebowała więcej
                    pieniędzy a nie mam 2000 dla agencji pośrednictwa pracy w Anglii - to co? Kto
                    mi pożyczy na ładne oczy?

• Gość: Q Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:05
                      sa tzw kredyty studenckie yaa moroon
                      • Gość: h. Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:12
                        konsumpcyjne? bez żyrantów?

Bo ja wiem tylko o takich, co wypłacają po 600 zł. miesiecznie do końca
                        studiów. A po co mi tyle, jeśli by mi brakowało 3000? Poza tym spłaca się je po
                        studiach - jak wyjadę na Wyspy, przywiozę funty, którymi mogłabym ten kredyt
                        spłącić, to do czasu rozpoczęcia spłacania inflacja mi je zeżre. Więc super.

Bogu dzieki, jestem minimalistka i za morze się nie pcham, nie potrzebuję.
                        • Gość: qumba Re: Praca Wrocław!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 18.06.06, 21:04
                          > studiach - jak wyjadę na Wyspy, przywiozę funty, którymi mogłabym ten kredyt
                          > spłącić, to do czasu rozpoczęcia spłacania inflacja mi je zeżre. Więc super.

jaka "inflacja"? :D
                          • Gość: h. Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:40
                            > jaka "inflacja"? :D

się śmiej

lepper wykopie balcerowicza, nasz janosikowy rząd będzie musiał dodrukować parę
                            banknocików, żeby potem rozdać wszystkim potrzebującym. takie to
                            niewyobrażalne?
                            • manros Re: Praca Wrocław!! 19.06.06, 12:59
                              niewyobrazalne:-) kazda wymowka jest dobra zeby sie nie ruszyc do UK
                              • Gość: h. Re: Praca Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:46
                                każdy przytyk jest dobry, żeby uniknąć przyznania się do błędu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka