irlaaa 22.02.06, 09:12 Witam, własnie dołączyłam do grona mężatek i do Waszego forum. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 09:51 a od dawna jesteś mężatką? Czy gratulacje nie będą bardzo spóźnione?... :-) Odpowiedz Link
irlaaa Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 10:35 Hej :) mój stan małżeński liczy sobie...4 dni <lol> gratulacje będa jak najbardziej na miejscu. Dzięki :)))) Odpowiedz Link
mati004 Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 10:38 ja Tobie składam również gratulację i życzę ci abyś była zawsze szczęśliwa..... żebyś nigdy nie żałowała tego dnia kiedy poiwedziałaś tak.....ja niestety żałuję, że nie uciekłam wtedy z przed ołtarza.... Odpowiedz Link
dorcik_wk Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 10:50 Cześć irlaaa :-) Nareszcie na młodziutkich mężatkach :-) W końcu "uciekłaś" z forum śłub i wesele. Witam w naszym grodzie i jeszcze raz wszystkiego naj ... :-)))))))))) Odpowiedz Link
irlaaa Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 11:04 Dorcik na wszystko przychodzi pora ;) no i ja wkońcu się tutaj pojawiłam. Trochę jestem oszołomiona ostatnimi wydarzeniami, ale w sensie pozytywnym. Szczerze mówiąc jak czytam o tym Waszym "docieraniu" to jestem bardzo zdziwiona. Mój mąż się wcale nie zmienił po ślubie, co prawda to 4 dni, ale znamy się od... 15 lat. Albo powiem tak - zmienia się powoli, ale coraz bardziej na korzyść. No zobaczymy ;) Odpowiedz Link
dorcik_wk Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 12:16 Eeeeeeeeeeee u nas też nie było zadnego docierania, bo mieszkaliśmy 3,5 roku razem przed ślubem. A 18.06 będzie nasza I rocznica :-) Ja tam twierdzę, ze małżeństwo jest ok. Odpowiedz Link
caysee Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 10:53 No to gratulacje! :) Duzo szczescia dla ciebie i malzonka! Ja na zmiane stanu cywilnego poczekam jeszcze rowno 2 miesiace :) Odpowiedz Link
monjan Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 13:02 Witaj! gratulacje! małżenstwo jest faajne:) Odpowiedz Link
irlaaa Re: witam tu irlaaa 22.02.06, 14:02 Kurcze kilka "znajomych" ników widzę :))) swojsko mi się robi ;) Odpowiedz Link