Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Opolski????????????????

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 10:12
Hey, zamierzam złożyć na UO na administracj (ale boję się, że może być ciężko się dostać bo jestem załamana wynikami:( spodziewałam się o wiele lepszych..;/) Możecie napisać czy trudno jest się tam dostać? Jak był w zeszłym roku? Dużo jest os na miejsce? Jak sądzicie, czy warto tam iść? Będę wdzieczna za wasze opinie..:)

Please wypowiedzcie się.. pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.promax.media.pl 13.07.06, 10:50
      A jakie mialas wyniki na maturze?
      • Gość: kasia Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 11:23
        Słabe..: polski: podst 54% rozsz 55%
        angielski: podst 94 rozsz 62
        wos: podst 88 rozsz 46

Myślisz, ze z takimi wynikami mam jakiekolwiek szanse dostać się gdziekolwiek? A na UO?
        • Gość: kaja Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:12
          na administracje w tamtym roku wystarczyło miec po 40 z roozszerz wosu i
          historii takze próg był masakrycznie niski.oglnie poziom jest tam
          zenujący,zajec mniej niz na zaocznych...a i miasto do dupy takze szczerze
          odradzam...
          • Gość: kasia Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 14:10
            Naprawde jest tak źle?? Myślałam, że poziom jest dość wysoki, bo na samą administracje już jest prawie 10 os na miejsce. Studiuje tam ktoś?
            Proszę o opinie.
            • Gość: kaja Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:31
              kiedys było tyle osób, teraz sa moze z 2...mieszkałam z dziewczyna z
              administracji wiec wiem cos na temat tego kierunku.a poza tym tam jest jedynie
              licencjat a potem trzeba sie meczyc zeby sie wkrecic gdzies na magisterke
            • Gość: pytnie Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:54
              skąd wiesz, że jest 10 os/miejsce??

przecież na uj jest niecałe 4, we wrocku chyb niecałe 3, a w opolu 10? skąd
              wiesz????
              • Gość: kasia Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 18:05
                Tak mi powiedzieli jak tam dzwoniłam <zarejestrowało się już prawie 500 os na administracje a jest 50 miejsc>

Też się wybierasz na administrację? Gdzie składasz?
              • Gość: kasia Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.06, 18:10
                Ale to niekoniecznie oznacza, że wszyscy chcą tam iść. Może część traktuje UO jako 'wyjście awaryjne'.. Naprawde tak mało os/m jest na UJ i UWr??

• Gość: sammy Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:15
                  naprawdę
                  • Gość: ktośKogoZnacie Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:17
                    Uniwersytet Opolski-porażka!!!
                    • Gość: kraksa Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 13.07.06, 20:48
                      Ludzie, miejcie wieksze ambicje! Opole to dziura! Wyniki matur to
                      potwierdzaja...
    • Gość: Marc Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:01
      Nie wydaje mi się to możliwe żeby aż tylu chętnych było do Opola. Tam zawsze
      było się łatwiej dostać niz do Wrocka czy Katowic. A jeżeli juz to na te 500
      osób pewnie z 400 ma słabe wynki. W końcu w opolskim i dolnośląskim matura
      poszła słabiutko.
      • Gość: ja Re: Uniwersytet Opolski???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:55
        A czy ktoś z Was wie ile trzeba na biologię? Czy 72%podstawowa i 44 rozszerzona
        wystarczy? Język obcy tylko poziom podstawowy: 57%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka