Dodaj do ulubionych

AE poznan vs AE Kraków

23.07.06, 16:58
chodzi mi głównie o kierunke Informatyka i ekonometria? Dziękówa za
obiektywne opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: gigi Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 17:14
      289 wątek na ten temat zakladasz ,to tak hobbystycznie?
      • pawello_1986 Re: AE poznan vs AE Kraków 23.07.06, 17:22
        skąd wiesz ze 289?
    • Gość: piklo Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:56
      Cześć mam podobny dylemat co do tych uczelni. Ciągle analizuje którą wybrać z
      pośród tych dwóch. Ae poznań ma prestiż natomiast ae kraków , ładne miasto itp.
      Co sądzicie o tych dwóch uczelniach chodzi mi o perspektywy pracy, renome,
      jakość kształcenia. Do obu uczelni mam daleko
      Z góry dzięki za odpowiedz.
      • Gość: ewa Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:42
        Kraków to miasto studenckie , miasto kultury, z bogato rozwinietym zyciem
        intelektualnym, to naprawde cudowne miasto mające niesamowity klimat, ale
        idziesz na studia poto aby sie uczyc, zdobyc wiedzę , wybierz uczelnie , która
        zrobi z ciebie lepszego specjaliste. Atmosferę miasta bedziesz zazywał na
        urlopie.
        Pewno masz juz ból głowy od tego myslenia - wiem cos o tym.
        • Gość: <> Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:28
          straszny prestiż bo poznan jest na 2 miejscu ,a Krakow na 4 -roznica nie do
          pokonania,specjalista dobre sobie ,liczy siei twoj dyplom i to ,ze jestes z
          dobrej ,panstwowej uczleni ,a ranking moze sei zmienic w przyszlym roku.
          • Gość: Amika Re: AE poznan vs AE Kraków IP: 195.189.33.* 26.07.06, 14:14
            Zalezy jaki ranking - w większości dotychczasowych AE Kraków była zawsze na 2
            miejscu zaraz za SGH
            • Gość: heniek Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:04
              W sumie trzeba brać również pod uwage że nie daleko Ae kraków jest Ae katowice
              czyli konkurencja doskonała a może i duopol :P
              • Gość: ECONOME Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:34
                ja chyba wybiorę AE Poznań,bo też się zastanawiam nad AE Kraków,ale no chyba
                poznańska jest jednak lepsza
                • Gość: <> Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:25
                  to jedż sobie do Pyrlandii;DDD
    • Gość: e do x Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.07.06, 17:18
      poznań rulezzzzzzzzz :D
    • Gość: zibi Re: AE poznan vs AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:02
      ja chyba wybiore ae kraków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka