Gość: levenedis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:12 Hej, kto idzie na chemię UJ?? (oprócz mnie:)) To był kierunek na jaki chcialiście najbardziej iść, czy poszliście tam dlatego, że gdzieś indziej was nie przyjęli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzynka Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:14 Hello) Tez ide na ten kierunek, ale tylko przez rok tam będę, bo się nie dostałam na biotechnologie. Ale może nie będzie tak źle, bo ogolnei to lubie chemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:15 Tez tam mialem isc ale przyjeli mnie na AR na biotechnologie, wiec to wybralem. Ale mysle ze chemia to tez fajny kierunke hehe(zarty)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseczka Do : levenedis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:21 Tez tam ide, ale niesety nie za bardzo chce. ale coz wyboru juz nie mam, wiec tam pojde. A na jaki kierunek chciales isc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Do Katarzyny IP: *.bstnma.east.verizon.net 08.08.06, 03:05 Jak lubisz chemie, to moze byc to lepszy wybor. Biotechnologow ci u nas dostatek, a chemia daje niezle przygotowanie. Chemicy sie swietnie sprawdzaja w biochemii/biologii molekularnej/ krystalografii i sa chetniej widziani w firmach farmaceutycznych niz biologdzy molekularnii (duza podaz:. Zam sporo chemikow, ktorzy przerzucili sie na biochemie/biologie molekularna dopiero robiac doktorat albo i staz podoktorski. Juz na studiach rozejrzyj sie moze za jakims miejscem w labie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levenedis Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:46 no, ja dokładnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levenedis Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:11 A jedziecie nad Solinę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:18 moja koleżanka idzie na chemie na UJ- BARDZO lubi chemie i zawsze chciała ją studiować, pozatym dostała się na chemie kosmetyczną czy środków bioaktywnych (czy jakoś tak) na UMCS do Lublina ale zrezygnowała, bo Kraków to jednak cudowne miasto;) Odpowiedz Link Zgłoś