IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:12
Hej, kto idzie na chemię UJ?? (oprócz mnie:)) To był kierunek na jaki
chcialiście najbardziej iść, czy poszliście tam dlatego, że gdzieś indziej was
nie przyjęli?
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzynka Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:14
      Hello) Tez ide na ten kierunek, ale tylko przez rok tam będę, bo się nie
      dostałam na biotechnologie. Ale może nie będzie tak źle, bo ogolnei to lubie
      chemie.
      • Gość: michał Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:15
        Tez tam mialem isc ale przyjeli mnie na AR na biotechnologie, wiec to wybralem.
        Ale mysle ze chemia to tez fajny kierunke hehe(zarty))
        • Gość: laseczka Do : levenedis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:21
          Tez tam ide, ale niesety nie za bardzo chce. ale coz wyboru juz nie mam, wiec
          tam pojde. A na jaki kierunek chciales isc??
          • Gość: gosc Do Katarzyny IP: *.bstnma.east.verizon.net 08.08.06, 03:05
            Jak lubisz chemie, to moze byc to lepszy wybor. Biotechnologow ci u nas
            dostatek, a chemia daje niezle przygotowanie. Chemicy sie swietnie sprawdzaja w
            biochemii/biologii molekularnej/ krystalografii i sa chetniej widziani w
            firmach farmaceutycznych niz biologdzy molekularnii (duza podaz:. Zam sporo
            chemikow, ktorzy przerzucili sie na biochemie/biologie molekularna dopiero
            robiac doktorat albo i staz podoktorski. Juz na studiach rozejrzyj sie moze za
            jakims miejscem w labie
      • Gość: levenedis Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:46
        no, ja dokładnie tak samo
        • Gość: levenedis Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:11
          A jedziecie nad Solinę?
    • Gość: Karola Re: Chemia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:18
      moja koleżanka idzie na chemie na UJ- BARDZO lubi chemie i zawsze chciała ją
      studiować, pozatym dostała się na chemie kosmetyczną czy środków bioaktywnych
      (czy jakoś tak) na UMCS do Lublina ale zrezygnowała, bo Kraków to jednak
      cudowne miasto;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka