pula20 18.08.06, 14:50 Pisal ktos z Was odwolanie na jakas AM? Jesli tak to gdzie?Ile czasu czeka sie na odp na odwolanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus48 Re: odwolania? 23.08.06, 13:51 rok temu pisałam na chemie miałam wystarczjaca liczbe pkt.a nawet o 10 wiecej niz próg tylko nie przysłałm im oryginałów.a co do czekania to na wiekszości uczelni to chyba 14 dni.napisz, nic nie tracisz, a moze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
casy20 Re: odwolania? 23.08.06, 14:02 w Poznaniu czeka się ponad miesiąc albo i więcej. Składało się na początku lipca a wyniki będą dopiero znane w połowie lub pod koniec września. Odpowiedz Link Zgłoś
as100086 odwołania na am lublin 23.08.06, 14:18 w Lublinie odwołania można składać do 29 sierpnia i po tymże terminie zostaną wydane decyzje./ taką informację dostałam dzis od pani z komisji rekrutacyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
lost_blueberry Re: odwołania na am lublin 23.08.06, 14:22 a mozna sie odwolywac jak po prostu zabraklo mi 1 punkt?(jesli tak to co powinnam napisac, jak myslicie?) czy odwolania sa tylko wtedy jesli np. zle mi policzyli punkty albo inny błąd komisji rekrutacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
casy20 Re: odwolania? 23.08.06, 14:35 na AMP to są takie dziwne odwołania, bardziej maja charakter potwierdzenia dalszej chęci ubiegania się o przyjęcie na ta uczelnię. Wiadomo, że miejsca sa podublowane na tej samej uczelni i zwolnione i zamiast zrobic z tym porządek to każą pisać odwołania. Zupełnie inaczej jak na innych AM-ach. Co region to inny obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jerek13 Re: odwolania? 27.08.06, 05:12 Kto skladal odwolanie i jeszcze czeka?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
krystianq Re: odwolania? 27.08.06, 11:39 ja skladalem w zeszlym roku odwolanie na kierunek lekarski...i nic z tego nie wyszloAle wtedy mozna bylo skladac tylko na jedna uczelnie i nikt nie rezygnowal,wszystkie miejsca byly juz zajeteTeraz...rekrutacja jeszcze trwa Odpowiedz Link Zgłoś