rozczochrany_leb2 22.08.06, 00:23 hejka. ktos wybiera sie na DSWE dp wroclawia?? ja pierwszy rok kierunek dziennikarstwo i komunikacja spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbiedrooneczkaa Re: DSWE we wroclawiu 26.08.06, 18:20 Ja się wybieram... także na dziennikarstwo, spec. media cyfrowe :) Witam kolegę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarinka Re: DSWE we wroclawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:00 ja tez na public relations Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_leb2 Re: DSWE we wroclawiu 28.08.06, 19:32 witam kolezanke.ale ja tez kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
bbiedrooneczkaa Re: DSWE we wroclawiu 28.08.06, 21:42 rozczochrany_leb2 napisała: > witam kolezanke.ale ja tez kolezanka. O przepraszam... po nicku (nie wiem teraz dlaczego) wywnioskowałam, że kolega :) A jaka specjalność... skąd jesteście :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_leb2 Re: DSWE we wroclawiu 29.08.06, 19:09 ja ide na dziennikarstwo i komunikacje spol. a jestem z okolic zdunskiej woli (ok 40km od lodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: DSWE we wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:38 A kto wybiera się tam na kulturoznawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mils Re: DSWE we wroclawiu IP: 217.197.79.* 29.08.06, 10:23 A co będziesz robić po takim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handy Re: DSWE we wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:54 Hmmm ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem,będzie pracować i nie włączaj się do dyskusji jeżeli masz zadawać takie trodlodyckie pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: DSWE we wroclawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:33 trodlodyckie ? A moze to slowo inaczej brzmi znawco kultury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_leb2 Re: DSWE we wroclawiu 29.08.06, 23:28 a mieszkanie macie bo ja szukam wspollokatorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: DSWE we wroclawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:39 szukasz współlokatorów z mieszkaniem czy masz mieszkanie i szukasz tylko wspóllokatorów??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_leb2 Re: DSWE we wroclawiu 29.08.06, 23:59 nie mam mieszkania.ale szukam mieszknia i wspollokatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_leb2 Re: DSWE we wroclawiu 30.08.06, 00:00 chciala bym zeby byl to ktos z DSWE Odpowiedz Link Zgłoś
bbiedrooneczkaa Re: DSWE we wroclawiu 30.08.06, 09:50 To ja się zgłaszam!! Nie dość, że ten sam kierunek to jeszcze mieszkamy dośc blisko siebie :) Ja jestem z Kutna... :)) Masz już coś na oku? Jeśli chodzi o mnie to interesuje mnie osobny pokoik i najlepiej dość blisko DSWE... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_leb2 Re: DSWE we wroclawiu 30.08.06, 16:58 bbiedroneczkaa moze jakis kontakt?? jeszcze nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
bbiedrooneczkaa Re: DSWE we wroclawiu 30.08.06, 17:51 Ja przeglądałam kilka ofert, ale postanowłam czekać na wrzesień, bo wtedy mogę spokojnie pojechać, zobaczyć i wynająć... koleżanka z którą miałam mieszkać mnie wystawiła i idzie do akademika :/ Czegoś konkretnego szukasz? Bo jeżeli chodzi o mnie to jak już pisałam 1 pokoik, w miarę blisko uczelni i żeby był/lub możliwość podłączenia internetu... Reszta mało ważna :)) Może kawalerka na dwie (lub więcej ;) ) Co do kontaktu: vinnie@vp.pl lub 1948995 - pisz, często jestem niewidoczna. Czekam :) ps. jaką wybrałać specjalizację? Odpowiedz Link Zgłoś