itissunny 30.08.06, 13:28 Czy ktos oprocz mnie zamierza z was tam chodzic? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itissunny Re: Domówki rulez :) 30.08.06, 13:39 Domowki tez oczywiscie ;D ale chcialabym od czasu do czasu pojsc i potanczyc bo domowka = siedzenie i picie (przynajmniej czesto tak bywa) ;) No i widze ze nie ma tutaj zwolennikow clubbingu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Domówki rulez :) 30.08.06, 13:50 a własnie ze nie tylko jedzenie i picie ;) ale racja, czasem tak bywa. No ktoś się znajdzie na pewno, a myślę że zwolennicy domówek również dadzą się zaciągnąc do klubu i nie trzeba bedzie ich wcale mocno namawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Oj widze cos ze tylko ja jedna :D 30.08.06, 16:04 lubie tanczyc.. haha:D Odpowiedz Link Zgłoś
juska69 Re: Oj widze cos ze tylko ja jedna :D 30.08.06, 17:12 hehe ja tez bardzo lubie tańczyć:D domówki owszem ale wolno popadac w "skrajności" trzeba czasem wyjść do ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Oj widze cos ze tylko ja jedna :D 30.08.06, 17:58 Ale kto powiedział, że ja np. tańczyc nie lubię? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Cluby ;) 30.08.06, 17:17 A ze mną to jest tak. Domówki bardziej lubię niż wyjścia do clubów < nocnych ;p> Jakoś domówki to jest to, co lubię najbardziej. Ale zgadzam się... trzeba czasem wyjść ' do ludzi' :D Pozdrawiam clubowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Cluby ;) 30.08.06, 17:58 Witam w klubie preferujących domówki od... klubów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Cluby ;) 30.08.06, 18:16 Moze nie bede oryginalny, ale nie wazne gdzie, wazne z kim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Cluby ;) 30.08.06, 18:35 Sc0tty a ja powiem jeszcze lepiej...> ważne gdzie i ważne z kim :D Marad11 wie co dobre :)) Tak serio to każdy lubi to co lubi :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
juska69 Re: Cluby ;) 30.08.06, 18:39 zresztą najwazniejsze żeby sie dobrze bawić i czuć klimat:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Cluby ;) 30.08.06, 18:47 No i oczywiście, żeby szyb nie powybijać ;p EEE przecież to nie studenci Uniwersytetu X w Bzite WIelkie :DD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Poddaje sie :D 30.08.06, 20:13 hyhy za duza przewaga tych co wola domowki ;D <tylko nie myslcie ze ja ich nie lubie> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
astroo Re: Poddaje sie :D 31.08.06, 10:05 itissunny jestem z Toba:P.Zamierzam troche na poczatku pozwiedzac pare klubow w Lublinie:P.Jesli tylko czas pozwoli..;) Odpowiedz Link Zgłoś
izomer_trans Re: Poddaje sie :D 31.08.06, 12:38 Itissunny nie pękaj ;-). Napewno znajdzie się wiara, która z poleci z Tobą na jakiś balet. Podczas moich dwóch wyjazdów do Lublina zdążyłem zwiedzić już 3, a w najbliższym czasie sprawdzę jeszcze dwa i narazie wystarczy (bo potem dalej chcę odkrywac to miasto nocą). Z tego co sprawdziłem to bardzo pozytywnie wypada "Czekolada" i wsumie "68" (chociaz wielu tam wymuskanych metro-gejów, ale ujdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
pitus_lbn Re: Poddaje sie :D 08.09.06, 13:18 68 odradzam :) dobrze ten klub opisales :P polecam kino, sema4, ewentualnie mc.. trzeba ogolnie przyznac ze jest w czym wybierac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzen_a Re: Poddaje sie :D 13.09.06, 22:00 spoko spoko, nie bójcie sie dziewczyny ja sie pisze na balety ! :) pierwszy tydzien zwiedzamy kluby ;] Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Cluby ;) 31.08.06, 17:27 Ooo to widze juz jest nas wiecej o 2 osoby ;D ja przez pewien okres tez bede chodzila i zwiedziala kazdy club a potem oceni sie gdzie najfajniej ;) najfajniejsza muzyka i ludzie i klimat Odpowiedz Link Zgłoś
astroo Re: Cluby ;) 01.09.06, 16:28 no dokladnie itissunny:P.Trzeba pochodzic po miescie,zobaczyc co sie dzieje;).W mojej miescinie sa tylko dwie dyskoteki,w ktorych ciagle tylko jakies nudne techno leci;P.Mam nadzieje ze w Lublinie jest ciekawiej:D. Odpowiedz Link Zgłoś
astroo Re: Cluby ;) 01.09.06, 18:45 Ja jestem z Ostrowca ;).Świętokrzyskiego :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
astroo Re: Cluby ;) 02.09.06, 10:03 oo prosze:).kulowski_student tez jestes na psychologii:)? Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Cluby ;) 02.09.06, 10:15 astroo niestety nigdy nie bylam w tamtych stronach takze nie wiem jak tam u was z clubami itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d.aga87 Re: Cluby ;) 03.09.06, 19:36 a czy jest moze w Lublinie naszym jakiś klub/knajpa gdzie mozna posluchac czegos innego nic techno/pop ?? Moze jakies rock cafe? Albo jakies miejsce z rockowymi koncertami? w ogole z czyms ciezszym? Odpowiedz Link Zgłoś
morgankax Re: Cluby ;) 14.09.06, 20:13 Tez wolę cięższe klimaty, więc pewnie się wybiorę... Jednak najbliższe memu sercu i uchu sa klimaty bluesowe. Zna ktoś może typowo bluesowe lokale? Gdzie będzie można spotkać takich bluesmaniaków jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś