Gość: marzanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:29 Proszę wpisujcie się kto zwolnił miejsce na UŚ na psychologię wybierając się na inną uczelnię. Proszę jestem tuż pod kreską mam 98p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabi Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:58 Wybrałam Lublin, zwalniam miejsce i życzę Wam dostania się z rezerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaiko Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:59 zwalniam:)wybieram medycynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:08 Ja idę na UJ na prawo rezygnuję z UŚ z psychologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirsan Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:21 wiem z dobrych zrodel ze rezygnacje potwierdzilo 18 osob, a 22 osoby ktore potwierdzily chec studiowania w katowicach czeka na przesuniecie na listach w warszawie i krakowie. posiedzenie w poniedzialek i prawdopodobnie przyjma wszystkich z 98p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:02 mirsan - a skad to wiesz jesli mozna sie spytac?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirsan Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:53 nie moge podac skad tylko tyle ze zdobrych zrodel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:20 ja bym tam z psychologii nie zrezygnowala jakbym sie juz dostala:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:24 MiaŁem do wyboru AM Katowice-medycyna, UŚ i UJ-psychologia. Wybrałem medycynę, a wy co byście wybrali na moim miejscu. Pozdrawiam wszystkich czekających na decyzje z odwołań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.3.cust.bredband2.com 12.09.06, 09:36 Ja na Twoim miejscu wybrałabym psychologie, a nie jakas tam medycyne. Mowie poiwaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:35 Czy ma ktos jakies nowe informacje?Czy ta komisja co ma rozpatrywac odwolania zbiera sie dzis(pn) czy we wtorek?Prosze o wszelkie info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzanna Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 07:47 Posiedzenie dzisiaj w sprawie odwołań. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpha_a Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:18 aaa!!! dzis dostalam list z informacja o przyjeciu!!! ale sie ciesze:) teraz trzeba szukac mieszkania a to juz nie bedzie latwe i przyjemne a u was jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzanna Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:26 Ja jeszcze nic nie dostałam. Napisz mi proszę ze szczegółami co Ci napisali:-) Pozdrawiam marzanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwicowany_KL Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:21 aja tez jeszcze nic nie dostalem (98p+odwolanie)i juz mnie nosi nerwa, alpha_a napisz prosze co jest na twoim zawiadomieniu, czy pisza kiedy bylo posiedzenie (data zaswiadczenia)i kiedy masz potwierdzic ze chcesz studiowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwicowany_KL Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:53 yes, yes, yes dostalem decyzje mam potwierdzic do 19.09 zycze wam tez abyscie sie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpha_a Re: Psychologia UŚ - kto zwolnił miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:06 no właśnie trzeba potwierdzić do 19, posiedzenie było 12 a poza tym nic szczegółlnego zajecia zaczynają się 02.10 i wlasciwie tyle sorki ze dopiero teraz odpisuje ale mam problem z netem akurat teraz :( gratuluje wszystkim z 98pkt cierpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś