Gość: jukich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:07 czy ktos sie orientuje od ilu przyjmowali na politechnike krakowska w tym roku? Np. na wydzial mechaniczny? Czekam na wyniki 2.naboru i sie nerwuje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plecionka Re: progi na politechnike krakowska 05.09.06, 22:12 Na mechanicznym od 17 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukich Re: progi na politechnike krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:06 jasne...przeciez to bardzo malo!A ja sie tu zastanawiam z moimi 39pkt..To sprawdzone informacje?;) w kazdym razie dzieki za odp!:) Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: progi na politechnike krakowska 06.09.06, 22:16 Taki prog widnial w liscie, ktory moj brat dostal od komisji rekrutacyjnej. Chyba trudno o bardziej sprawdzone informacje. Ale moge Cie pocieszyc:) Dosc prawdopodobne jest, ze w drugiej rekrutacji prog bedzie wyzszy. Kiedy masz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jukich Re: progi na politechnike krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:00 w piatek..no niezle pocieszenie:) lepiej,zeby bylo podobnie jak w I naborze.Ale chyba z 17 nie zrobi sie nagle 40..No i wybacz moje powatpiewania co do jakosci zrodla informacji:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dużo Re: progi na politechnike krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:19 no som progi nie wiem ile dokładnie ale som chyba z15 i te schody ehh Odpowiedz Link Zgłoś