agafka1988 19.09.06, 20:09 Moze to pytanie juz bylo, ale nigdzie nie znalazlam. No wiec: czy mozna wybrac zajecia na basenie zamiast WFu? Z gory dizeki za odp ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senna87 Re: co z basenami?? ;) ><))))*> 19.09.06, 20:11 agafko powiem Ci tylko że można ale zadnych szczegółów nie znam tylko słyszłam ze jest taka mozliwość:) pisałabyś sie na to? Bo ja to bardzo chętnie:) monika (ta z gadu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agafka1988 Re: co z basenami?? ;) ><))))*> 19.09.06, 20:15 jaka expesowa odpowiedz :D :D :D Ja bardzo chetnie, bo w tym roku nauczylam sie plywac zabka i chcialam tem moj pokraczny styl doskonalic :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: co z basenami?? ;) ><))))*> 19.09.06, 20:19 Plywanie jest jako sekcja , zamiast w-fu , ale nie wiem czy tam nie biora najlepszych . Dowiecie sie na 1szej godzinie w-fu , pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
agafka1988 Re: co z basenami?? ;) ><))))*> 19.09.06, 20:25 No to moge sobie o tej sekci pomarzyc, bo najlepsza to bym moze byla w grupie przedszkolnej ;p jak na razie najwiekszym sukcesem jest to, ze sie nie topie ;) A jak z basenami w miescie? Drogie sa karnety? Czy mozna zapisac sie na jakies platne zajecia plywania na KULu? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: co z basenami?? ;) ><))))*> 19.09.06, 20:34 Ale nie wiem czy na basen biora najlepszych ale do niektorych sekcji tylko najlepszych... no mowie na w-fsie sie dowiecie , no chyba ze ktos tu wie Odpowiedz Link Zgłoś
agafka1988 Re: co z basenami?? ;) ><))))*> 19.09.06, 20:37 OK, dzieki za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś