Gość: aga IP: *.lublin.mm.pl 02.10.06, 16:18 Czy na studiach są np. prace w parach bądź w grupach, że trzeba się spotykać po zajęciach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merci_beaucoup Re: pytanie do studentów 02.10.06, 16:24 To pewnie zalezy od kierunku.W każdym razie tak jest na psychologii :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: pytanie do studentów 02.10.06, 21:19 na studiach po zajeciach sa przede wszystkim prace w grupach... zaczynaja sie w akademikach ok 20.00, potem przenosza sie do lokalnych klubow studenckich, a koncza w akademikach nad ranem - czasmi faktycznie juz w parach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: pytanie do studentów IP: *.autocom.pl 03.10.06, 09:55 Wszystko zależy od uczelni, wydziału, kierunku i ludzi tam studiujących. U nas jest tak: praca w parach = wyjście na piwo, praca w grupach = obalanie flachy. Czasem trzeba się spotkać po zajęciach... Odpowiedz Link Zgłoś
lollela Re: pytanie do studentów 12.10.06, 19:36 Rozbawiło mnie to forum strasznie. Na tym polega studiowanie, że nie tylko siedzi się na zajęciach ale przygotowuje mnóstwo rzeczy na zajęcia... otoczka bywa różna... ja np. mam mnóstwo znajomych z CC mimo iż z nimi nie studiuję, to uwielbiam się z nimi spotykać, strasznie mili ludzie. Najważniejsze podczas studiów, jest chyba poczucie humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś