Dodaj do ulubionych

fakultety na UAM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:31
Jestem na UAMie na administracji i oprócz planu wykładów i ćwiczeń dostałem
też listę fakultetów oferowanych na kierunku Administracja na rok 06/07. Jest
tam wiele różnych tytułów i niektóre wydają sie ciekawe - jak jest z tymi
fakultetami? czy warto na nie chodzić? w czym to może pomóc? Jakie są wasze
opinie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • alex_koz Re: fakultety na UAM 02.10.06, 18:48
      oczywiscie ze warto.
      • Gość: michal Re: fakultety na UAM IP: *.icpnet.pl 02.10.06, 18:58
        Czesc ja tez z adm. kiedy rozdawali te listy??? ja takiej nie mam!! A w ogole my studiujemy w systemie punktowym??bo jak tak to nie tylko że warto tam chodizc-na fakultety ale naewt trzeba zrobic kreslona liczbe pkt. Ta lista pewnie jest na str. ale ciekaw jestem kiedy rozdawali. czesc.
        • Gość: żak Re: fakultety na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:09
          nie rozdawali-otrzymałem je w punkcie ksero(koło dziekanatu).Za 50 groszy
          dostałem plan zajęć i właśnie listę tych fakultetów.
          • Gość: michal Re: fakultety na UAM IP: *.icpnet.pl 02.10.06, 19:39
            dz za szybka odpowiedz-na stronie nic nie ma jeszce. ale pewnie w tym informatorze jest wszystko. A w ktorej jestes grupie? masz lektorat?bo tak sie zastanawiam dlaczego tak duzo osob nie ma lektoratu?-czy dalo sie ten test napisac tak fatalnie ze cie nie brali-chyba nie bo przeciez sa tez grupy dla poczatkujacych-co o tym myslisz? A jeszce co do fakultetow to one realizowane sa chyba w ramach przedmiotow dodatkowych-i sa skierowane szcegolnie dla II i III a pozniejIV i V roku- my w planie chyba niemamy na to miejsca ale jak kto chce to se chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka