madlon 09.01.07, 12:16 Mam prośbę do kogoś kto zna specyfike prof.GG. jak jest na jego zerówce. Po pierwsze, czy opłaca się iść? Czy dużo osób oblewa i co wtedy? Jak myslicie? z góry dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulowski_student Re: Zerówka z HUPu help!!! 09.01.07, 21:09 Nie pomożemy, ponieważ u nas nie było zerówki. Jesteście pierwsi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Zerówka z HUPu help!!! 10.01.07, 00:00 Niech bedzie pochawalony, melduje ze grupa 10 (tudzież 4) gotowa jest do nie uczestniczenia w egzaminie zerowym z Historii Ustroju Państw u dr hab Grzegorza Górskiego, prof KUL. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: Zerówka z HUPu help!!! 13.01.07, 11:21 No właśnie pierwsze słysze o zerówce z HUPu.Jakieś novum wprowadzili:).Jak nie stawia bań to grzech nie iść jak się spełnia kryteria odnośnie uczestnictwa w zerówce.Ja chodziłem i chodzę na wszelkie możliwe zerówki i nigdy mi to na złe nie wyszło.Zawsze może się udać i masz jeden przedmiot z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa87 Re: Zerówka z HUPu help!!! 15.01.07, 00:08 czy na zerowke mozna isc z 4, czy konieczne jest 4,5?? Odpowiedz Link Zgłoś
madlon Re: Zerówka z HUPu help!!! 16.01.07, 17:53 :) dzieki za odp. jednak ide jak 90% wspaniałej gr 8 !<LOL> :D Trzeba 4+ lub 5 :) Odpowiedz Link Zgłoś