Gość: anteusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:55 Czy studiowanie na dwóch równoległych kierunkach daje jakieś alibi podczas sesji? Można się jakoś tym zasłaniać w razie niepowodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TZW Re: studiowanie na 2 kierunkach IP: *.chello.pl 12.01.07, 20:58 Nie. Może być pomocne tylko przy przekładaniu terminu egzaminu. Obowiązki i wymagania wszyscy mają takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popopo Re: studiowanie na 2 kierunkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:45 A ja mam takie pytanie. Chodzi mianowicie o zaliczenie semestralne. Pierwsze koło kompletnie mi nie wyszło i nie wiem, czy uda mi sie z drugiego wyciagnac tyle zeby uzyskac zaliczenie. Dr przewidzial zboja na poczatku sesji. Studiuje 2 kierunki i tak sie sklada ze na obu wszystkie egzaminu sa na poczatku sesji (w przeciagu 3 dni!). Co da mi podanie o przedluzenie sesji? Czy z nim mam szanse umowic sie indywidalnie (chociaz raczej wiecej osob ma podobno sytuacje) co do pozniejszego terminu zboja? Mial ktos taka sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: studiowanie na 2 kierunkach 13.01.07, 11:12 slonko, skladaj podanie, moze cos Ci da. ja na dwoch kierunkach mialam na 14 dni 11 egzaminow. masz, co chciales. Odpowiedz Link Zgłoś