Gość: alaryk IP: *.ds9.univ.gda.pl 15.03.07, 20:21 czesc, czy ktos orientuje sie na jaka specjalizacje najtrudniej i najlatwiej sie dostac? ( o ile brana jest pod uwage srednia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia0074 Re: specjalizacje na psychologii 15.03.07, 20:56 zależy w jakim miescie, na kazdej uczelni sa inne specjalizacje (właściwie specjalności). W poznaniu: najtrudniej na kliniczna, łatwiej na pracy, na edukacji malo chetnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaryk Re: specjalizacje na psychologii IP: *.ds9.univ.gda.pl 15.03.07, 23:57 ja studiuje na UG, biora u was srednia pod uwage przy wyborze specjalnosci? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swps studiuję na swps we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:00 specjalizację wybiera sie po trzecim semestrze. wcześniej są wykłady,ćwiczenia i seminaria, które "naświetlają" specyfikę poszczególnych specjalizacji. przy wybieraniu specjalizacji nie ma limitów: wystarczy 15 osób z roku, żeby daną specjalizację uruchomić w tym roku jest psychologia kliniczna, zarządzania i marketingu oraz społeczna. miała być jeszcze międzykulturowa, ale nie było wystarczającej liczby chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
monia0074 Re: studiuję na swps we wrocławiu 16.03.07, 16:56 chyba po trzecim roku?? u nas na najbardziej oblegane bierze sie srednia z pozostalych lat, moze tez ocene z egzaminu z okreslonego przedmiotu, chyba zawsze tak wlasnie jest na klinicznej. Chociaz od przyszlego roku maja podobno uruchomic 12 specjalnosci, nie wiem co to bedzie za kosmos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: studiuję na swps we wrocławiu IP: *.A189.cust.bahnhof.se 16.03.07, 17:02 Jeszcze mi powiedz osobo powyzej ze piszesz o UAM? Jesli tak, to te 12 specjalnosci to tylko plotki, nikt tego nie potwierdził! Odpowiedz Link Zgłoś