Dodaj do ulubionych

historia sztuki +...

19.03.07, 13:31
no wlasnie jaki drugi kierunek??
Obserwuj wątek
    • ginny22 Re: historia sztuki +... 19.03.07, 15:55
      Taki, który cię jeszcze interesuje.
      • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 19.03.07, 17:11
        pragmatyczne podejscie to lubie:-)wlasnie o to chodzilo
        • Gość: Aga Re: historia sztuki +... IP: *.chello.pl 19.03.07, 20:58
          No wiesz, trudno jest doradzać dobór drugiego kierunku nic nie wiedząc o
          człowieku. Ja studiuję dwa kierunki nieprzystające do siebie i bardzo sobie to
          chwalę.
          • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 19.03.07, 21:13
            no wlasnie o to chodzi.bo moi znajomi wszyscy mowia to samo. a ja potrzebuje swiezego spojrzenia-nie znaczy to ze ktos mi napisze idz na technologie zywnosci a ja jupi.po prostu mam nadzieje na jakies kreatywne idee, w sensie ciekawe to raz
            dwa- nie chcialabym studiowac 2x czegos co sie dubluje typu historia sztuki+kulturoznawstwo
            • Gość: Aga Re: historia sztuki +... IP: *.chello.pl 19.03.07, 22:43
              Może sensowne byłoby wzięcie jakiejś filologii (według upodobań). Albo prawo.
              Znam osobę łączącą historię sztuki z socjologią.
              • Gość: kjc Re: historia sztuki +... IP: 80.54.202.* 20.03.07, 17:48
                + kulturoznawstwo
                • Gość: Thai Re: historia sztuki +... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:59
                  etnologia
                  • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:31
                    może architektura wnetrz,renowacja zabytkow?
                    • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 20.03.07, 19:33
                      no konserwatorstwo byloby sensowne...zadne kultoroznawstwo precz mi z takimi pomyslami!chyba zostane przy tej filologii jednak :-)
    • Gość: Madzia to ja mam jeszcze jedno pytanko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:53
      Z czym połączylibyście Chemie na politechnice...???
      • mistrz_ip Re: to ja mam jeszcze jedno pytanko... 21.03.07, 20:07
        z historia sztuki ;-)
        (niby zart a taki naukowiec u nas w instytucie byl)
        • Gość: Madzia Re: to ja mam jeszcze jedno pytanko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:18
          lol... no wiesz:D Jakby nie było .... kiedyś uczestnicyzłam w olimpiadzie z
          Historii Sztuki:D:P Fajnie było...:D:P

Wogóle to Ja połączyłabym Historie Sztuki z ...turystyką...;] mógłbyś zostac
          przewodnikiem wycieczek:D Ładnie zarobkowa praca... Dodatkowo jakis papierek z
          języka...;] I masz naprawde pole do popisu;]
        • Gość: wroc Re: to ja mam jeszcze jedno pytanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:19
          ja miałam filozofię z panią "dr inż." - czyli też musiała mieć niezłe połączenie ;)

pozdr.
    • Gość: ola Re: historia sztuki +... IP: *.is.net.pl 21.03.07, 23:13
      z polonistyką. albo tak zupełnie utopijnie z turystyką :)
      • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 22.03.07, 13:54
        hm ale ja sie tam praktycznie pytam...zeby jaka robote po tym znalezc a nie siedziec i kontemplowac...:(
        • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:54
          praktycznie to trzeba bylo myslec wybierajac studia i ten wlasnie
          kierunek ,chyba myslales co bedziesz po tym robic...?
          • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 22.03.07, 21:32
            ni.
            poza tym jeszcze mi nie odbilo zeby za bydlem na markieting walic.

lubie to co robie.ale lubie tez inne rzeczy.podjelam juz decyzje o drugich studiach, ale chce se poczytac co inni sadza :]
          • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 22.03.07, 21:36
            ps jak klikasz "odpowiedz" to pojawia sie napis: "mistrz_ip naisała"-bede wdzieczna za zwrocenie uwagi na taki maly niuans plciowy;-)
            • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:59
              heh ,wbrew pozorom studiujac zarzadzanie :specjalnosc rachunkowosc mozesz
              dostac propozycje pracy juz na 5 roku ,w firmie za niezle pieniadze-to taki
              mały niuansik:P
              czy konczysz studia czy jestes w ich trakcie?
              • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 23.03.07, 11:07
                moge ale nie musze ;-) zreszta ja noga matematyczna wiec raczej dlugo bym nie pociagnela...czyzbym przypadkiem trafila??:>
                a hist sztuki powoli i bolesnie koncze(uff jakie to szczescie ze mam plecy:D)
                • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:26
                  > moge ale nie musze ;-) zreszta ja noga matematyczna wiec raczej dlugo bym nie
                  p
                  > ociagnela...czyzbym przypadkiem trafila??:>
                  zapewniam cie ,ze wielu dostaje ,zresztą mają bardziej konkretne wyksztalcenie
                  niż Historyk sztuki...trafilas czesciowo ,studiuje ekonomiczno-planistyczny
                  kierunek.Nie lubie po prostu ignorancji w pewnych sprawach i obrazania innych
                  osob zupelnie bezpodstawnie ale to tak na marginesie.
                  W kazdym razie ze swej strony polecam renowacje zabytkow.pozdrawiam
                  • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 24.03.07, 15:08
                    wierz mi ze podstawy do obrazania to ja mam ;-)
                    akurat znam duzo ludzi markieting/zarzadzanie wiec wiem mniej wiecej co to za typ czlowieka
                    to tak na marginesie
                    i dziekuje za rade :-)
                    • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:59
                      w porzadku, to twoje zdanie ale wydaje mi się ,ze ocenianie czlowieka przez
                      pryzmat kierunku studiow czy wyksztalcenia nie najlepiej o nas świadczy:]
                      pozdrawiam
                      • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 24.03.07, 18:03
                        moge jeszcze oceniac ze wzgledu na wyglad;-) prezentuje sie tu jako jakas faszystka, ale tak n aprawde uwazam, jasne, ze kazdemu trzeba dac szanse.ja sie juz nasluchalam panienek z Marketingu(patrz pisze nawet duza litera zeby zaznaczyc swoj szacunek) gadajacych non-stop o cellulicie, solariach itd itp
                        nie twierdzie ze tylko tam sa jakies ewenementy-u mnie na roku tez sa osoby dyskutujace WYLACZNIE na takie tematy.jednakowoz ;] mysle ze mozna usrednic wyniki zawsze i wszedzie (o historykach sztuki tez nie mam za wysokiego mniemania, tez sie napatrzylam;-))
                        pzdr.
                        • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:03
                          w takim razie proponuje np.astrofizyke ,na pewno nasłuchasz się wielu madrych
                          rzeczy z tego wzgledu ,ze prawdopodobnie nie zrozumiesz 99% -i pisze to w tym
                          momencie bez złósliwosci,nie wiem czy majac tak negatywny stosunek do innych
                          osob warto pakowac sie w jeszcze jeden kierunek? bo chyba o przyjemnosc
                          zwiazana z samym studiowaniem najmniej tu chodzi? a może coś zaocznie?
                          bedziesz widywać osoby z roku tylko ra lub dwa razy w miesiacu?
                          • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 25.03.07, 00:40
                            hehe przez pol zycia chcialam isc na astronomie :-)ale co mowisz nieglupie-chyba, ze kolejny luzny kierunek gdzie moge sie pojawiac jedynie na egzaminach:-))
                            • Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 13:14
                              a wiesz ,że ja też?;)) tyle ,ze nie mam aż takich zdolnosci do przedmiotow
                              ścislych ale gdybym miala to bym na to poszła.
                              • mistrz_ip Re: historia sztuki +... 25.03.07, 17:32
                                no prosze-koniec koncow porozumienie ponad podzialami ;-)
                                ja cierpie ze mnie nauczyli jak sie rozwiazuje zadania z fizy :(
    • Gość: Zuzanna Re: historia sztuki +... IP: 83.168.104.* 23.03.07, 18:44
      Taki ktory Ciebie interesuje+ jest bardziej praktyczny i zyciowy+ taki, do
      ktorego ma sie zdolnosci+ taki ktory prognozuje dobrze na przyszlosc (
      zawodowa, finansowa itd). Polecalabym jakis kierunek techniczny, albo ekonomia
      badz finanse i bankowosc. Przejrzyj sobie ogloszenia o prace. Nie ma tam nawet
      wzmianki o tym ze np. poszukuja antropologa czy archeologa, wiec odradzam takie
      malo przydatne zawodowo abstrakcje typu politologia, europeistyka,
      kulturoznawstwo, etnologia itd. A moze jakas szkola policealna o kierunku
      grafik komputerowy, masaz, hotelarstwo, farmacja. Mozliwosci jest wiele :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka