mistrz_ip 19.03.07, 13:31 no wlasnie jaki drugi kierunek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: historia sztuki +... 19.03.07, 15:55 Taki, który cię jeszcze interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 19.03.07, 17:11 pragmatyczne podejscie to lubie:-)wlasnie o to chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: historia sztuki +... IP: *.chello.pl 19.03.07, 20:58 No wiesz, trudno jest doradzać dobór drugiego kierunku nic nie wiedząc o człowieku. Ja studiuję dwa kierunki nieprzystające do siebie i bardzo sobie to chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 19.03.07, 21:13 no wlasnie o to chodzi.bo moi znajomi wszyscy mowia to samo. a ja potrzebuje swiezego spojrzenia-nie znaczy to ze ktos mi napisze idz na technologie zywnosci a ja jupi.po prostu mam nadzieje na jakies kreatywne idee, w sensie ciekawe to raz dwa- nie chcialabym studiowac 2x czegos co sie dubluje typu historia sztuki+kulturoznawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: historia sztuki +... IP: *.chello.pl 19.03.07, 22:43 Może sensowne byłoby wzięcie jakiejś filologii (według upodobań). Albo prawo. Znam osobę łączącą historię sztuki z socjologią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjc Re: historia sztuki +... IP: 80.54.202.* 20.03.07, 17:48 + kulturoznawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thai Re: historia sztuki +... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:59 etnologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:31 może architektura wnetrz,renowacja zabytkow? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 20.03.07, 19:33 no konserwatorstwo byloby sensowne...zadne kultoroznawstwo precz mi z takimi pomyslami!chyba zostane przy tej filologii jednak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia to ja mam jeszcze jedno pytanko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:53 Z czym połączylibyście Chemie na politechnice...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: to ja mam jeszcze jedno pytanko... 21.03.07, 20:07 z historia sztuki ;-) (niby zart a taki naukowiec u nas w instytucie byl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: to ja mam jeszcze jedno pytanko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:18 lol... no wiesz:D Jakby nie było .... kiedyś uczestnicyzłam w olimpiadzie z Historii Sztuki:D:P Fajnie było...:D:P Wogóle to Ja połączyłabym Historie Sztuki z ...turystyką...;] mógłbyś zostac przewodnikiem wycieczek:D Ładnie zarobkowa praca... Dodatkowo jakis papierek z języka...;] I masz naprawde pole do popisu;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: to ja mam jeszcze jedno pytanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:19 ja miałam filozofię z panią "dr inż." - czyli też musiała mieć niezłe połączenie ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: historia sztuki +... IP: *.is.net.pl 21.03.07, 23:13 z polonistyką. albo tak zupełnie utopijnie z turystyką :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 22.03.07, 13:54 hm ale ja sie tam praktycznie pytam...zeby jaka robote po tym znalezc a nie siedziec i kontemplowac...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:54 praktycznie to trzeba bylo myslec wybierajac studia i ten wlasnie kierunek ,chyba myslales co bedziesz po tym robic...? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 22.03.07, 21:32 ni. poza tym jeszcze mi nie odbilo zeby za bydlem na markieting walic. lubie to co robie.ale lubie tez inne rzeczy.podjelam juz decyzje o drugich studiach, ale chce se poczytac co inni sadza :] Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 22.03.07, 21:36 ps jak klikasz "odpowiedz" to pojawia sie napis: "mistrz_ip naisała"-bede wdzieczna za zwrocenie uwagi na taki maly niuans plciowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:59 heh ,wbrew pozorom studiujac zarzadzanie :specjalnosc rachunkowosc mozesz dostac propozycje pracy juz na 5 roku ,w firmie za niezle pieniadze-to taki mały niuansik:P czy konczysz studia czy jestes w ich trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 23.03.07, 11:07 moge ale nie musze ;-) zreszta ja noga matematyczna wiec raczej dlugo bym nie pociagnela...czyzbym przypadkiem trafila??:> a hist sztuki powoli i bolesnie koncze(uff jakie to szczescie ze mam plecy:D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:26 > moge ale nie musze ;-) zreszta ja noga matematyczna wiec raczej dlugo bym nie p > ociagnela...czyzbym przypadkiem trafila??:> zapewniam cie ,ze wielu dostaje ,zresztą mają bardziej konkretne wyksztalcenie niż Historyk sztuki...trafilas czesciowo ,studiuje ekonomiczno-planistyczny kierunek.Nie lubie po prostu ignorancji w pewnych sprawach i obrazania innych osob zupelnie bezpodstawnie ale to tak na marginesie. W kazdym razie ze swej strony polecam renowacje zabytkow.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 24.03.07, 15:08 wierz mi ze podstawy do obrazania to ja mam ;-) akurat znam duzo ludzi markieting/zarzadzanie wiec wiem mniej wiecej co to za typ czlowieka to tak na marginesie i dziekuje za rade :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:59 w porzadku, to twoje zdanie ale wydaje mi się ,ze ocenianie czlowieka przez pryzmat kierunku studiow czy wyksztalcenia nie najlepiej o nas świadczy:] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 24.03.07, 18:03 moge jeszcze oceniac ze wzgledu na wyglad;-) prezentuje sie tu jako jakas faszystka, ale tak n aprawde uwazam, jasne, ze kazdemu trzeba dac szanse.ja sie juz nasluchalam panienek z Marketingu(patrz pisze nawet duza litera zeby zaznaczyc swoj szacunek) gadajacych non-stop o cellulicie, solariach itd itp nie twierdzie ze tylko tam sa jakies ewenementy-u mnie na roku tez sa osoby dyskutujace WYLACZNIE na takie tematy.jednakowoz ;] mysle ze mozna usrednic wyniki zawsze i wszedzie (o historykach sztuki tez nie mam za wysokiego mniemania, tez sie napatrzylam;-)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:03 w takim razie proponuje np.astrofizyke ,na pewno nasłuchasz się wielu madrych rzeczy z tego wzgledu ,ze prawdopodobnie nie zrozumiesz 99% -i pisze to w tym momencie bez złósliwosci,nie wiem czy majac tak negatywny stosunek do innych osob warto pakowac sie w jeszcze jeden kierunek? bo chyba o przyjemnosc zwiazana z samym studiowaniem najmniej tu chodzi? a może coś zaocznie? bedziesz widywać osoby z roku tylko ra lub dwa razy w miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 25.03.07, 00:40 hehe przez pol zycia chcialam isc na astronomie :-)ale co mowisz nieglupie-chyba, ze kolejny luzny kierunek gdzie moge sie pojawiac jedynie na egzaminach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: historia sztuki +... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 13:14 a wiesz ,że ja też?;)) tyle ,ze nie mam aż takich zdolnosci do przedmiotow ścislych ale gdybym miala to bym na to poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: historia sztuki +... 25.03.07, 17:32 no prosze-koniec koncow porozumienie ponad podzialami ;-) ja cierpie ze mnie nauczyli jak sie rozwiazuje zadania z fizy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: historia sztuki +... IP: 83.168.104.* 23.03.07, 18:44 Taki ktory Ciebie interesuje+ jest bardziej praktyczny i zyciowy+ taki, do ktorego ma sie zdolnosci+ taki ktory prognozuje dobrze na przyszlosc ( zawodowa, finansowa itd). Polecalabym jakis kierunek techniczny, albo ekonomia badz finanse i bankowosc. Przejrzyj sobie ogloszenia o prace. Nie ma tam nawet wzmianki o tym ze np. poszukuja antropologa czy archeologa, wiec odradzam takie malo przydatne zawodowo abstrakcje typu politologia, europeistyka, kulturoznawstwo, etnologia itd. A moze jakas szkola policealna o kierunku grafik komputerowy, masaz, hotelarstwo, farmacja. Mozliwosci jest wiele :-) Odpowiedz Link Zgłoś