Gość: Witkaczynka IP: *.qdnet.pl 18.05.03, 19:31 Taki maly sondaz.Ile nas zdaje do Pwst ?Ja zaczne- po raz pierwszy do 4 szkol.CZekam na Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimka1984 Re: PWST 19.05.03, 13:09 ja zdaję do pwst w krakowie.pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: PWST IP: *.qdnet.pl 20.05.03, 00:05 ja marze tak na prawde tylko o krakowskiej.Nasza warszawska, jest inna.Zlozylas juz papiery?Co zrobisz, jesli sie nie dostaniesz>?Inne studia? Lart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzerzucha Re: PWST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 10:05 No to spróbuj na krakowską - ja od byłych studentów warszawskiej PWST słyszałam, że może być, ale co Kraków to Kraków, więc pewnie warto tam jednak. Ja się z kolei zdaje na UW (blisko i dobra uczelnia), ale przymierzam się też do złożenia dokumentów na UJ. Chyba muszę się tam wybrać niebawem, bo można składać do 30 maja. A ty na pewno nie chcesz spróbować do Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka1984 Re: PWST IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 15:09 w koncu nie zdawalam na PWST w tym roku, za malo czasu na przygotowanie. dostalam sie na Akademię Teatralna i na UJ na wiedze o teatrze. a Ty-Witkaczynko???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: PWST IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 15:32 No co, Wy?Nikt nie bedzie zdawal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: PWST IP: *.salwator.net 03.07.03, 18:43 dostalam sie do lodzkiej Filmowki!!!!na aktorski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PWST IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 19:56 Wow! Podziwiam Was, którzy zdaja na aktorstwo. Ja nigdy o tym nie pomyslałam. A który raz zdawałaś? Opowiedz o tym egzaminie. Jakby co to chętnie pomailuję z Tobą. kathy83@wp.pl Skrobnij coś o sobie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: PWST IP: *.salwator.net 04.07.03, 22:34 zdawalam czwarty raz-do Lodzi pierwszy.zawsze wczesniej bylam pod kreska... a Ty chcesz zdawac? dlaczego o tym nie myslisz? podesle Ci moj nr gg i maila, choc uprzedzam ze jestem ciezkim przypadkiem antykorespondencyjnym ;)ale to glownie z braku czasu. najlepiej pogadac na gadu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PWST IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 18:03 Hej, o nie! Ja nigdy nie myślalam o szkole teatralnej! Jestem na to za malo pewna siebie, ale to na pewno fantastyczne studia i praca:) Ciekawie byłoby po prostu korespondować z kimś z "filmówki";) Napisz maila, to dam Ci swoje GG. Ja jestem na kierunku związanym z filmem i teatrem:) Pzdr i życzę Ci powodzenia! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś