ona88 29.05.07, 20:13 Proszę o opinie na temat szkół. Czy jest w Poznaniu jakaś szkoła niepaństwowa na wysokim poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: WSB czy WSNHiD Poznań 30.05.07, 15:15 Niby Wyższa Szkoła Bankowa, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: WSB czy WSNHiD Poznań 30.05.07, 19:15 wydaje mi sie ze WSHNiD :) moja kolezanka tam studiuje i jest bardzo zadowolona :) z reszta, szkola jest ladna i lezy w przemilym otoczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: WSB czy WSNHiD Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:00 Szkoła ładna. To prawda, ale poziom pożal się Bośe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIC Re: WSB czy WSNHiD Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:09 Zdecydowanie WSB. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monic Re: WSB czy WSNHiD Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:16 Studiowałam na WSB, juz nie studiuje... Teraz studiuje na WSNHiD, i poziom w porownaniu do WSB jest strasznie niski. WSB ma naprwde ogromny poziom. I naprwde nie liczą się wykładowcy ze studentami, nie ma zrozumienia dla pracujących studentów, natomiat na WSNID jest napewno milsza atmosfera, szkoła jest bardziej przyjazna, aczkolwiek administraca ma pewne niedociągnięcia. WSB dla ambitnych i lubiąych matme. Pozdro dla MATŁOKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: WSB czy WSNHiD Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:14 Zdecydowanie WSB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WSB czy WSNHiD Poznań IP: *.zabka.pl 26.06.07, 09:02 Witam, czy jest na forum ktoś, kto skończył, studiuje, bądź wybiera sie na zaoczne SUM socjologia w WSNHID? Odpowiedz Link Zgłoś