Dodaj do ulubionych

fizjoterapia plus?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:32
studiuje dziennie fizjoterapie koncze I rok i bardzo dobrze mi idzie:)
chcialam zaczac jeszcze drugi kierunek zaocznie tylko nie wiem jaki??? cos co
moze jakos polaczyc z fizjoterapia chyba tylko co?
Obserwuj wątek
    • Gość: slowik Re: fizjoterapia plus? IP: *.lanet.net.pl 04.06.07, 20:15
      hej.. nie odp Ci na pytanie ale ja sama mam pytanie do Ciebie;) tez mysle o
      fizjoterapii, jak jest, uda sie to pogodzic z jeszcze jednym kierunkiem
      dziennym? no i gdzie studiujesz? :)
      • Gość: kasia Re: fizjoterapia plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:14
        najsensowniej byłoby połączyć to z czymś również "medycznym", np z dietetyką,
        kosmetologią... moim zdaniem dobrze by było położyć nacisk na języki obce...ale
        to Ty musisz zdecydować :) już sama fizjoterapia jest dobrym kierunkiem :)
    • Gość: Anka Re: fizjoterapia plus? IP: *.promax.media.pl 05.06.07, 16:08
      Jak wyglądają zajęcia na fizjoterapii? Za rok mam maturę i tez o tym myslę....
      co brano pod uwagę na studia dzienne? Czy jesteś dobra z w-fu? (był brany pod
      uwagę)?
      • Gość: zielooona Re: fizjoterapia plus? IP: *.ists.pl 24.07.07, 11:15
        Hej! coprawda pytanie bylo nie do mnie,ale studiowalam rok fizjo na UJ, a w
        zeszłym roku przenioslam sie na AWF. W krakowie wszystko. No i tak. Wf sie
        liczy, bo to kierunek sprawnościowy jak mawiają wykladowcy,ale na uj polega to
        na tym ze trzeba przepłynac 50 metrow w jak najlepszym czasie i tyle. Wf na
        studiach jest normalny, nic specjalnego. Patrzyli na biol i wos,ale od tego roku
        patrza na biol, chem i fiz. A awf to bardziej uczelnia stworzona do tego celu...
        Trzeba przebiec 800 m w 3:30 min(kobiety) i 1500m w 5:10 (faceci), i przepłynąc
        50 m w 1:10 (kobiety), albo tez 50 w 1:00 (faceci). patrza na biol/chem/fiz do
        wyboru. Studia na awf sa ciekawsze, wiecej zajec pod zawód i nie czujesz sie jak
        wypierdek przy studentach medycyny z którymimijasz sie na korytarzu. Super
        atmosfera. Polecam serdecznie Fizjoterapie na AWF kraków
        • Gość: gatuz Re: fizjoterapia plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:52
          Zieloona z ktorej grupy jestes ? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka