Dodaj do ulubionych

Najlepsze lachony :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:46
Na jakiej warszawskiej uczelni sa najlepsze lachony? Bo nie moge sie
zdecydowac gdzie isc :P Slyszalem ze w lazarskim sa niezle :D hehe A wy jak
myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nierozgarnieta Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:24
      a co to są lachony..?Nigdy wcześiej się nie spotkałam z takim określeniem...
      • Gość: Kamil Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:13
        lachon = laska = dziewczyna ;]

video.google.com/videoplay?docid=-9111800792300092473
    • Gość: mee Re: Najlepsze lachony :) IP: *.chello.pl 30.06.07, 16:12
      I taki cham będzie magistrem. Uciekam do UK.
      • Gość: sundry Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:28
        Na razie jeszcze go nie przyjęli,pozostaje liczyć,że nie przyjmą:D
        • Gość: ja Re: Najlepsze lachony :) IP: 77.88.179.* 30.06.07, 16:37
          dobrze prawi chłopak... łdane dziewczyny na studiach koją trudy związane z nauką. popieram bracie. w wawie to nie wiem ale w szczecinie wiem gdzie złożyć... cukrowa i wszytsko jasne. same machinki prawie :P
    • Gość: ania Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:04
      Tobie akurat radzilabym poszukac w agencji towarzyskiej

i nie marnuj czasu na studia, daj sobie czas najpierw dojrzeć.
      • sonic84 Re: Najlepsze lachony :) 30.06.07, 17:15
        Cóż chyba na UW będziesz miał największy wybór.AMWaw nie polecam,bo będziesz
        się czuć jak podczas imprezy halloween xD.
        • Gość: <> Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:47
          hehe ,jak mniemam ty robisz za głownego Frankensteina każdej imprezy? nie
          no ..respect
          • sonic84 Re: Najlepsze lachony :) 30.06.07, 18:03
            He he taa oczywiście..na uczelni staram się omijac lustra,żsby nie popękaly gdy
            znajdzie się w nich moje odbicie.A co,mo post jakoś cię doktnął? :D
            • Gość: <> Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 18:10
              nie ,bo nie studiuje nawet w Warszawie , po prostu wydaje mi się ,że bedac
              studentem i to nie 19-letnim a ciut starszym wypadaloby wyrazac sie o kobietach
              z szacunkiem. A teksty o lachonach i lustrach sa ponizej jakiejkolwiek
              krytyki.Moze pojedz do Anglii to docenisz urode polskich dziewczat
              • sonic84 Re: Najlepsze lachony :) 30.06.07, 18:21
                Ależ ja sama jestem kobietą i tak smutno mi się robi ,kiedy wokół widzę
                zaniedbane,niechlujne dziewczyny z nadwagą,zapuszczoną cerą i tlustymi strąkami
                w chlopięcych ,spranych ubraniach,albo co gorsza-przechyl w drugą stronę-
                epatujące tandetną,przerysowaną elegancją.Prawda jest taka =kobiety z UW są
                przeciętnie bardziej zadbane pod każdym względem.Tyle.
                • Gość: <> Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 18:26
                  zaskoczylo mie ,ze to napisala kobieta:O,wiesz czasem nadwaga moze byc objawem
                  choroby ,nie zapuszczenia;/,ja u sibie raczej takich osobniczek nie
                  zauwazylam ,jesli juz to jakies jednostkowe przypadki.
                • Gość: impr Re: Najlepsze lachony :) IP: *.wro.vectranet.pl 30.06.07, 21:31
                  sonic84 napisała:

> Ależ ja sama jestem kobietą i tak smutno mi się robi ,kiedy wokół widzę
                  > zaniedbane,niechlujne dziewczyny z nadwagą,zapuszczoną cerą i tlustymi strąkam
                  > i
                  > w chlopięcych ,spranych ubraniach,albo co gorsza-przechyl w drugą stronę-
                  > epatujące tandetną,przerysowaną elegancją.Prawda jest taka =kobiety z UW są
                  > przeciętnie bardziej zadbane pod każdym względem.Tyle.

Podzielam to zdanie, tez studiuje ten uroczy kierunek.I nie chodzi o to, ze sa
                  brzydkie - tylko po prostu nie przykladaja uwagi do swojego wygladu.
                  • Gość: hehe Re: Najlepsze lachony :) IP: *.chello.pl 02.07.07, 13:04
                    Ten to znaczy który? UW nie jest kierunkiem tylko nazwą uczelni :P
    • blue_fire :/ 30.06.07, 18:34
      Będę offtopował, ale muszę... ŻYCIE NIE POLEGA NA RYTMICZNYM RUSZANIU
      LEDŹWIAMI, a kobieta to nie "przedmiot" do patrzenia i zaliczenia...

Na Twoim miejscu poszukałbym dobrego przedszkola, a i psychologa albo
      seksuologa, bo najwidoczniej cierpisz na erotomanię.

Nie chciałem Cię urazić, ale Ty uraziłeś mnie jako - mężczyznę, takim
      szczeniackim i dennym tekstem.

Z góry przepraszam...
      • Gość: Kamil Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 20:04
        nie pierwsza mi mowisz ze jestem erotomanem ;] ale dobrze mi z tym :)
        wracajac do tematu: juz wiem ze na uw sa fajne lale. gdzie jeszcze?? ;p

dzieki sonic84 ze chociaz ty mi pomoglas :*:) zadbane dziewczyny to podstawa ;q

• blue_fire Re: :/ 30.06.07, 21:12
          Jestem mężczyzną... Ah, żal mi Ciebie... Powiedziałbym co o tym myślę i do
          czego doprowadzi Twoje zachowanie, ale sam musisz to zrozumieć.
          • blue_fire i jeszcze jedno 30.06.07, 21:15
            Określenie - "erotoman", nie jest w żaden sposób nobilitujące, wręcz przeciwnie
            pokazuje, że masz chorą psychikę. Myślisz tym co masz w gaciach, a nie głową, a
            to się leczy.

Proszę, zastanów się nad swoim postępowaniem, choć 5 minut, zanim zniszczysz
            sobie życie w imię pustej przyjemności... Jeszcze masz szansę stać się
            wartościowym człowiekiem.
            • Gość: Kamil Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:30
              nie czaje ciebie typie kompletnie. co ty f******* o mnie wiesz ze mowisz ze nie
              szanuje kobiet? nie widze nic zlego w pytaniu o fajne dziewczyny. sam zacznij
              sie leczyc pederasto jak na slowo lachon myslisz tylko o zaliczaniu i rytmicznym
              ruszaniu ledzwiami.

moze bedziesz bardziej rowny i pozytywnie nastawiony do tematu jak zapytam o
              fajnych chlopcow?

jak nadal ci sie nudzi to czekam na kolejnego komenta z nawracajaca trescia buahahah
              • kostrzak18 Re: i jeszcze jedno 30.06.07, 22:54
                Takich jak blue_fire powinni w klatkach trzymać. Na szczęście na gazecie malo ich. Z drugiej strony chyba nie ma reguły i wszedzie sa fajne dziewczyny i te troche marniejsze.
              • Gość: <> Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:56
                jestes prostakiem i idiotą ,tyle.A lachony to moze w twojej wiosce tak
                mówią..please nie odp.
                • Gość: Kamil Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:09
                  czemu mam nie odpowiadac? wyjdz pajacu na ta moja wioske po 22 to na klawiaturze
                  swoich idotycznych postow nie bedziesz pisal. jak masz ustawionych starych i
                  jadasz na salonach to nie zrozumiesz niegdy takiego slownictwa pedale. pozdro
                  dla wszystkich kenow.
                  • gumilow jesteś erotomanem 01.07.07, 08:28
                    Przyznajesz się, że jesteś erotomanem, a rzucasz obelgi do ludzi, którzy chcą
                    Ci pomóc. Erotomania to choroba! Nie mów, że szanujesz kobiety, bo o Twojej
                    kulturze osobistej i właśnie tym szacunku dla kobiet, świadczy Twój język.

Odwiedź stronę:

www.onanizm.pl

• Gość: :-) Re: Najlepsze lachony :) IP: 213.134.181.* 01.07.07, 11:38
      o takie takie blachary lasko-ciągi ci chodziło? ;-)
    • Gość: Kaska Kamil Ty błaźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:39
      Powiedz mi jak człowiek moze tak nisko upaść jak Ty?

Te "lachony" to chyba faktycznie jednynie w Twojej wiosce sa. U mnie takiego
      słownictwa sie nie uzywa.
    • Gość: hihi Re: Najlepsze lachony :) IP: 213.134.181.* 01.07.07, 11:56
      lachonariu.. hmm.. to jakaś kosmetyka wyższa albo inna taka szkołka musi być:-)
    • Gość: ola Re: Najlepsze lachony :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:19
      Wiesz jak mnie wkurzają takie pustaki jak ty? Siedzi taka grupka pustaków patrzy
      się i komentuje każdą która przejdzie obok. Komentarze nie zawsze są przyjemne
      (nie mówię tu tylko o tych skierowanych do mnie). Przez te nieprzyjemne można
      naprawdę złapać doła (niektórzy ludzie są wrażliwi i biorą to do siebie), przez
      te przyjemne niejedna panna uznaje że jedyne co się liczy to jak sie ubierze i
      jak w tej chwili wygląda i nawet uzależnia sie od tego typu komentarzy.
      "Najlepsze lachony" nie widzisz tego jaki jesteś żałosny? To jest twoje
      kryterium wyboru uczelni? Chyba powinieneś się cofnąć do gimnazjum. Przestaw
      może trochę swoje myślenie zwichnięte pewnie przez puste jak ty panienki i dużą
      ilość filmów i stron że tak powiem nie dla dzieci. Na szczęście chociaż nie jest
      ich wielu to są na świecie jeszcze prawdziwi mężczyźni :) może kiedyś dojrzejesz
      i do nich dołączysz? pozdrawiam :)
      • Gość: Lena Re: Najlepsze lachony :) IP: *.crowley.pl 01.07.07, 12:35
        O studiach zapomnij! Jezeli nawet jakims cudem sie na nie dostaniesz, wylecisz
        z nich z predkoscia swiatla! A skrzywiona psychike masz, jak wszyscy, dla
        ktrocyh kobieta, to tylko du.a, lachon czy inna czesc ciala!

Zalosny jestes!
        • Gość: ja Re: Najlepsze lachony :) IP: 77.88.179.* 02.07.07, 12:18
          kobieta była jest i będzie lachonem czy Ci się to podoba czy nie !! nazywam rzeczy po imieniu tak jak kolega, a o moje studia się nie martw. nie znasz mnie to nie oceniaj, zwarzywszy na to, iż zapewne intelektem to ty nie grzeszysz.
          • Gość: <> Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:23
            Gość portalu: ja napisał(a):

> kobieta była jest i będzie lachonem czy Ci się to podoba czy nie !!
            co za błystkotliwa argumentacja ,rozumiem ,że w twojej rodzinie wszyscy tak
            nazywają kobiety? przychodzi ojciec-lachonie ,gdzie jest obiad?
            dziadek ,lachon -gdzie moja szczeka itd.no chyba,że to najłgodniejsze
            określenie ,bo może okreslacie je tez gorszym mianem ...
            >nie oceniaj, zwarzywszy na to, iż zapewne intelektem to ty nie grzeszysz.
            ty przede wszystkim nie grzeszy ortografią..:zwaŻywszy ,a intelekt hmm u ciebie
            ciężko się dopatrzyć choćby jego przebłysku
    • arizona_siareczka Po co temu debilowi odpisujecie 01.07.07, 12:33
      To tylko dres z wiochy albo jakiegoś blokowiska
      • Gość: Lena Re: Po co temu debilowi odpisujecie IP: *.crowley.pl 01.07.07, 12:38
        Masz racje, piszac z nim obnizamy sie do jego poziomu, ale nie mozna przejsc
        obojetnie obok takiego chamskiego zachowania, musi w koncu nawet ten dres
        zrozumiec, ze takie zachowania nie sa tolerowane!

P.S. Zaskoczyla mnie pozytywnie postawa gumilowa i blue_fire, serio!
    • Gość: human Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:03
      Serwus!

Wszystkim białogłowom i chłopiętom przypominam słoworód słowa lachon.

video.google.com/videoplay?docid=-9111800792300092473
      Tutaj użyto w morowy sposób wszelkich odmian tego słowa oraz pokazano jego
      zastosowanie.

Proszę wszystkich o lekko luźniejsze spojrzenie na współczesny slang.
      • Gość: <> Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:23
        lużne spojrzenie..wow ,moze jeszcze bedziemy sie przerzucać k... i ch..bo to
        przeciez slang i współczesna młodzież tak mówi .
        • Gość: human Re: Najlepsze lachony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:27
          Nie wspominałem o akceptacji wulgaryzmów.

Nie lubię nadinterpretacji.
          • sonic84 Re: Najlepsze lachony :) 01.07.07, 20:21
            Ludzie spokojnie! Nie moża faceta oskarżać o przedmiotowe traktowanie kobiet na
            podstawie jakiegoś jednego postu.Poza tym nie napisał,że jedynym kryterium
            wyboru uczelni będzie tylko i wyłącznie uroda studentek,które tam się uczą.Ta
            dyskusja miała być z załozenia traktowana z przymróżeniem oka a wy podchodzicie
            do niej ze śmiertelną powagą.Mnie ona osobiście nie dotknęła,jedynie rozbawiła a
            może dlatego ,że nie am n ajmniejszego problemu z akceptacją swojego wyglądu
            (?).Więcej luzu,mniej frustracji.
            • Gość: ? Re: Najlepsze lachony :) IP: *.chello.pl 02.07.07, 13:12
              Akurat z pierwszego postu wynika, że Kamil pójdzie właśnie tam, gdzie są
              najładniejsze studenki.
              Odnoszę wrażenie, że to po prostu dość żałosna prowokacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka