Dodaj do ulubionych

Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika

29.11.09, 00:56
Jestem ciekawa, co dzieje się z tym Panem, może któraś z Was dziewczyny wie?
Obserwuj wątek
    • rades29 Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 29.11.09, 08:20
      anviol napisała:

> Jestem ciekawa, co dzieje się z tym Panem, może któraś z Was dziewczyny wie?
      cms.met.police.uk/news/appeals/man_sought_for_questioning_in_connection_with_wembley_murder
      • alyl Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 29.11.09, 09:06
        rades jesteś Wielki.. podoba mi się to
        • rades29 Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 29.11.09, 09:39
          alyl napisała:

> rades jesteś Wielki.. podoba mi się to
          staram sie pomoc kolezance z habisiem:
          www.harrowobserver.co.uk/west-london-news/local-harrow-news/2008/12/16/manhunt-in-wembley-murder-case-116451-22488812/
          www.londoninformer.co.uk/london-news/london-local-news/2008/12/16/edgware-road-community-asked-for-help-in-wembley-murder-case-113489-22486911/
          cms.met.police.uk/news/convictions/life_sentence_for_murdering_retailer
          • anviol Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 29.11.09, 18:30
            Rades29, doceniam Twoje poczucie humoru, udało Ci się to nie ma co. Muszę Cię
            jednak rozczarować nie chodzi tu o habisia, dwa lata temu byłam z mężem i
            dzieckiem w Hurghadzie i mieliśmy poważne problemy, Ahmed był naszym rezydentem
            i bardzo nam pomógł, poprowadził sprawy jak trzeba, szacun dla jego pracy.
            Jestem po prostu ciekawa (jak każda baba), jak mu się ułożyło po upadku biura,
            czy ma pracę i tak ogólnie, ale tak na marginesie to nie wiem czy on habiś czy
            nie, nie obchodzi mnie to, wiem jedno, że to wartościowy i bardzo w porządku
            facet i tyle. Pozdrawaim
            • ewa123002 Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 30.11.09, 11:34
              zgadzam sie z moja przedmowczynia, ze to bardzo wartosciowy i
              porzadny czlowiek. ja bylam rowniez z mezem i dziecmi w tym roku w
              Hurghadzie i Ahmed byl naszym rezydentem, wrocilam tydzien przed
              upadkiem Kopernika i nie mam pojecia co sie z nim dzieje....... ale
              mam do niego nr tel.... moze zapytam co tam u niego.... pozdrawiam:)
            • alteralter Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 14.12.09, 12:34
              Ja raczej zainteresowałbym się mężem. Czy mężowi czegoś nie potrzeba. Bo wiesz,
              jak jest się w małżeństwie to jedynym facetem, którym kobieta powinna się
              szczerze interesować to mąż. Jak czułabyś się, gdyby Twój mąż -jak to opiekuńczy
              facet- chciał swoim męskim ramieniem przytulić jakąś znajomą kobietę, bo bardzo
              się o nią martwi?
    • rades29 Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 30.11.09, 20:45
      No to macie szczescie. ale takiego to trzeba szukac ze swieca w Egipcie
      • ewa123002 Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 01.12.09, 08:49
        no powiem szczerze , ze z ta swieca to masz racje..... bo jak czytam
        niektore posty zawiedzionych i oszukanych dziewczyn to faktycznie
        wlos sie jezy na glowie.... pozdrawiam:)
    • golmal Re: Ahmed Mahmoud, były rezydent Kopernika 12.12.09, 21:23
      Z pewnego źródła wiem, że byli rezydenci(Ahmed i Mustafa) jakiś miesiąc temu
      mieli pomysł na wyjazd chyba na Litwę, uczyć się nowego języka.pozdarwiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka