Dodaj do ulubionych

WSE > www.wse.krakow.pl

IP: *.blast.pl 04.07.07, 22:52
Jaki tam jest próg dzienne/zaoczne, warto tam studiować ? ciekawie jest ?
ciekawią mnie wszelkie informacje na temat tych studiów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:39
      Nie ma zadnego progu, placisz - studiujesz.
    • Gość: lol Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:42
      Szkola deklaruje ze jest jednak konkurs swiadectw maturalnych, ale nie wiem
      dokladnie jakie sa progi. Warto skontaktowac sie z dziekanatem interesujacego
      cie kierunku. Sadze jednak ze nie jest trudno sie tam dostac. PS. To bardzo
      dobro szkola ale niestety droga.
      • Gość: A. Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: 195.136.186.* 05.07.07, 19:04
        gorzej sie utrzymac, ale szkola zajebista:)godna polecenia
        • Gość: ironique Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: *.chello.pl 06.07.07, 00:50
          Ech.. Pana Jana nie słuchaj, tak lekko to nie ma ;)
          Są progi - oczywiście w zależności od poziomu kandydatów, więc nie bardzo wiem,
          co Ci odpowiedzieć.
          Co do samych studiów - po roku dziennej socjologii mogę Ci spokojnie polecić.
          Wykładowcy mają więcej czasu, niż - paradoksalnie nieco - ci sami wykładowcy w
          trakcie pracy na państwowej uczelni. Czesne rzecz jasna nie gwarantuje
          ukończenia studiów.. ;) Szkoła sama w sobie jest niewielka, co dla mnie jest
          plusem - lubię mimo wszystko wiedzieć, z kim sie zadaję, a i często słyszę
          własne imię z ust wykładowców, co nastraja pozytywnie ;)
          Jeśli masz konkretne pytania - słucham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka