Gość: xanti IP: *.blast.pl 04.07.07, 22:52 Jaki tam jest próg dzienne/zaoczne, warto tam studiować ? ciekawie jest ? ciekawią mnie wszelkie informacje na temat tych studiów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:39 Nie ma zadnego progu, placisz - studiujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:42 Szkola deklaruje ze jest jednak konkurs swiadectw maturalnych, ale nie wiem dokladnie jakie sa progi. Warto skontaktowac sie z dziekanatem interesujacego cie kierunku. Sadze jednak ze nie jest trudno sie tam dostac. PS. To bardzo dobro szkola ale niestety droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: 195.136.186.* 05.07.07, 19:04 gorzej sie utrzymac, ale szkola zajebista:)godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironique Re: WSE > www.wse.krakow.pl IP: *.chello.pl 06.07.07, 00:50 Ech.. Pana Jana nie słuchaj, tak lekko to nie ma ;) Są progi - oczywiście w zależności od poziomu kandydatów, więc nie bardzo wiem, co Ci odpowiedzieć. Co do samych studiów - po roku dziennej socjologii mogę Ci spokojnie polecić. Wykładowcy mają więcej czasu, niż - paradoksalnie nieco - ci sami wykładowcy w trakcie pracy na państwowej uczelni. Czesne rzecz jasna nie gwarantuje ukończenia studiów.. ;) Szkoła sama w sobie jest niewielka, co dla mnie jest plusem - lubię mimo wszystko wiedzieć, z kim sie zadaję, a i często słyszę własne imię z ust wykładowców, co nastraja pozytywnie ;) Jeśli masz konkretne pytania - słucham. Odpowiedz Link Zgłoś