kasiamedyk 10.07.07, 17:57 Sprzedam czaszkę. Jeśli ktoś zaczyna I rok to naprawdę się przyda. zainteresowanych proszę o wpisywanie się.I wtdey podam mu mój numer. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazacha Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 10.07.07, 18:17 obrót szczątkami ludzkimi jest nielegalny i zakazany. U mnie na uczelni jest zakaz na umieszczanie tego typu ogłoszeń, bo mogą być problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek515 Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 10.07.07, 21:17 A możesz podać oriętacyjną cene? Odpowiedz Link Zgłoś
clavicula1 Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 11.07.07, 08:46 czytaj niżej: Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin hmmmm...... lepiej usuń to ogłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
ray-of-light Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 12.07.07, 19:32 Przecież tajemnicą poliszynela jest że "freshmani" z medycyny rok w rok kupują czaszki od starszych kolegów i jakoś nie przypominam sobie aby ktoś kiedyś poniósł za to większe konsekwencje... Fakt faktem, takie rzeczy lepiej załatwiać "wewnętrznie" np. wieszając ogłoszenia na uczelni, raz że można szybko się spotkać ze sprzedającym a dwa że bezpieczniej :) Ja swojego Jasia nie sprzedaję! Będzie leżał na półce trzeci rok i nigdy się z nim nie rozstanę :) Jak już będę lekarzem to postawię go sobie w swoim gabinecie (albo nie, bo jeszcze pacjentów odstraszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tilapka Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 12.07.07, 23:56 w jakim stanie jest czaszka, czy jest otwierana z gory? Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 13.07.07, 14:21 ale ludzie robicie problem jakby było z czego. ludzie się wkoło zabijają mordują a wam przeszkadza, że jakaś studentka chce sobie sprzedać czaszkę z eszłego roku, chyba nie macie większych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: Sprzedam czaszkę ŚUM 18.07.07, 16:11 może po prostu nikt nie chce żeby ktoś miał problemy jak ktoś wcześniej napisał - takie sprawy załatwia się wewnętrznie Odpowiedz Link Zgłoś
krakus21 A ile toto kosztuje? 19.07.07, 14:52 Dostałem się wreszcie na medycynę, więc chyba czacha by się przydała. Mogę prosić o kontakt? krakus21@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karanatego Re: A ile toto kosztuje? 27.07.07, 10:00 ja tez prosilbym o kontakt, jezeli to aktualne, na buahaha@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spleen88 Re: A ile toto kosztuje? 03.08.07, 20:29 A tu mały upsik czaszka moze byc plastikowa specjalna kupiona w sklepie i co kto wam na uczelni udowodni jaka czaszke chcecie sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
pakis13 Re: Sprzedam czaszkę 18.08.07, 18:52 Ja co prawda nie idę na śUM ale na UM w Poznaniu ale jestem zainteresowana kupnem czaszki, bo nikt ze znajomych jej nie ma, a ja wiem ,że się przyda, jesli jest to aktualne to prosze o konktakt na moje gg:11723240 Odpowiedz Link Zgłoś
pakis13 Re: Sprzedam czaszkę 18.08.07, 19:04 Podaję jeszcze mój mail :asia2212@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś