Dodaj do ulubionych

teczka UAM :P

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:12
może mi ktoś napisać, czy tę teczkę na uam trzeba jakoś opisać. jeśli tak, to
jak? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Scu_deria Re: teczka UAM :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:18
      Czy trzeba to nie wiem ja opisalam i panie w sekretariacie raczej nie mialy nic
      przeciwko a przynjmniej nie zwrocily mi uwagi :) Napisalam swoje dane imie,
      nazwisko, adres, tel.kom oraz nazwe uczelni, wydział i kierunek.
      • Gość: plk Re: teczka UAM :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:32
        dzięki wielkie :)
        • Gość: pomocna_łapka Re: teczka UAM :P IP: *.icpnet.pl 24.07.07, 00:16
          Na fil. germańskiej trzeba opisać tak:

"Komplet dokumentów należy składać w białej wiązanej teczce, na której w lewym
          górnym narożniku trzeba odnotować następujące informacje:

1. imię i nazwisko
          2. data urodzenia
          3. adres zamieszkania
          4. rok ukończenia szkoły
          5. typ matury (stara / nowa)
          6. lista złożonych dokumentów"

ifg.amu.edu.pl/ifg/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=61
          Jak jest na innych kierunkach to nie wiem, może tylko znowu germama swoje zasady
          (niemiecki porzadek ;)).

• Gość: plk Re: teczka UAM :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 00:57
            dzięki. ja na filologię polską :D
    • Gość: . Re: teczka UAM :P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:23
    • odik Re: teczka UAM :P 24.07.07, 17:54
      Plk, widocznie to zależy od wydziału. Ja dostałam się na kilka kierunków na
      wydziale neofilologii, ostatecznie wybrałam anglistykę. I dziś zadzwoniłam do
      działu rekrutacji, żeby zapytać. Pani była bardzo miła, powiedziała, że teczki
      nie trzeba w żaden sposób podpisywać, tylko zanieść ją do danego pokoju, a tam
      już sekretarze się nią zajmą (;
      • Gość: aga Re: teczka UAM :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:55
        ja wybieram się na polonistykę, nie brałam nic innego pod uwagę, nie miałam z
        czego wybierać w sumie :P i mam nadzieję, że tam obowiązują takie same zasady.
        zaniosę białą, niepodpisaną, czystą :D jakby co, to zrobi się wszystko na
        miejscu :)
        • Gość: Shha Re: teczka UAM :P IP: *.rene.com.pl 24.07.07, 21:14
          na polonistyce nawet teczki nie wymagają ;) mnie dziś pani poratowała teczką 'uczelnianą', bo swój dobytek przywiozłam w skoroszycie.
          • Gość: aga Re: teczka UAM :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:50
            dzieki wielkie, teczkę mam :D nie podpisuję! :P
            • odik Re: teczka UAM :P 24.07.07, 22:55
              mądra decyzja (;
              • Gość: aga Re: teczka UAM :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:28
                tez tak myślę :D
                • odik Re: teczka UAM :P 25.07.07, 12:43
                  mam miłą niespodziankę- pani w Instytucie Filologii Angielskiej nawet teczkę mi
                  oddała, zadowoliła się tylko koszulką :P
                  • sakura17 Re: teczka UAM :P 25.07.07, 14:40
                    A ja tam zaniosłam bez teczki :P
                    Wpadłam zdyszana do pokoju, bo była już prawie 14, przekazałam dokumenty
                    (luzem, jedynie świadectwo maturalne było w koszulce), facet sprawdził, czy
                    wszystko jest i było po sprawie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka