Gość: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 20:05 mam poprawkę we wrześniu a nie moge zmobilizować sie do nauki, a nie chcę mieć warunku albo co gorsza wylecieć(APS)ktoś jest w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: chcę a nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 20:11 co to jest APS? z czego ta poprawka? Odpowiedz Link Zgłoś
mach_2 Re: chcę a nie mogę 08.08.07, 20:35 Gość portalu: ja napisał(a): > co to jest APS? > z czego ta poprawka? APS to - o ile kojarzę - Akademia Pedagogiki Specjalnej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: chcę a nie mogę IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 20:54 Ustal sobie konkretny czas kiedy i ile będziesz się uczyła, weź książkę i w ciszy poczytaj. Ja jak nie mogłam skupić się przez piękna pogodę za oknem, to uczyłam się przed domem:). Musisz poszukać własnego sposobu. Ja też studiuje na APSie, jestem po I roku, ale szczęśliwie udało mi się zaliczyć rok bez poprawek. pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: chcę a nie mogę IP: *.21.pl 13.08.07, 00:57 Ja właśnie mam ten sam problem... Mam kilka egzaminów poprawkowych i kompletnie nie potrafię się zmobilizować do nauki:((. Otwieram książkę, czytam jedną kartkę a po 10 minutach zaczynają się problemy z koncentracją, zaczynam myśleć o bzdurach, kwiatkach i chmurkach za oknem itd... Już sobie nie umiem poradzić i wiem, że zostało mało czasu ale po prostu nie potrafię się w żaden sposób zachęcić... Odpowiedz Link Zgłoś