agnes81 29.06.03, 18:05 za 46 h mam egzamin wstępny na komunikacje spol. na UAM! umieram ze strachu! ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLAAAAAAA Re: stan agonalny dwie doby! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.06.03, 18:13 to uczyc sie a nie przed kompem siedziec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racjonalista Re: stan agonalny dwie doby! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 20:47 Spokojnie w zyciu bedzesz jeszcze miała wiele egzaminów, po co sobie zdrowie niszczysc i zejsc w wieku 40 lat, nie uda sie w tym roku sprobujesz w nastepnym i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
agnes81 Re: stan agonalny dwie doby! 30.06.03, 09:58 Gość portalu: Racjonalista napisał(a): > Spokojnie w zyciu bedzesz jeszcze miała wiele egzaminów, po co sobie zdrowie > niszczysc i zejsc w wieku 40 lat, nie uda sie w tym roku sprobujesz w nastepnym > > i tyle ja wiem! wszystko to rozumiem! jestem swiadoma, ze to nie jest sprawa ani życia, ani śmierci! tym bardziej, że studiowałam trzy lata biotechnologie - niebanalny kierunek, ale też nie dla mnie - rasowej artystki ;-)) ale jakoś tak mną lęki miotają! cóż... buxka! i z góry dzięki za wszystkie ciepłe słowa! potrzebuje, by mnie ktoś dowarościował :))przecież głupia nie jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś