Dodaj do ulubionych

Rozpoczęcie studiów

IP: *.zamosc.mm.pl 11.08.07, 19:12
Hej!
Mam kilka takich pytań odnośnie rozpoczynania studiów.
Czy obowiązkowa jest obecnośc na inauguracji i ślubowaniu? Co się stanie jeśli osoba nie przyjdzie? Kiedy odbiera się legitymacje i indeks? Czy jest ktoś taki jak wychowawca? grupy (klasy). Wiem że to śmieszne pytania, ale mimo wszystko warto na nie znac odpowiedzi. Dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Rozpoczęcie studiów IP: *.CNet2.Gawex.PL 11.08.07, 19:16
      Ewelinka a nie dostałaś listu z uczelnii o tym,że się dostałaś? Tam powinno być
      napisane kiedy może odebrać legitymacje:)
      • Gość: Ewelinka Re: Rozpoczęcie studiów IP: *.zamosc.mm.pl 11.08.07, 19:19
        Własnie nie dostałam jeszcze listu, bo "dostałam się" na prywatną uczelnie, wyniki rekrutacji mają by ogłoszone ok. 15 sierpnia. Takze z ciekawości pytam forumowiczów :) jak to wszystko wygląda. Thx
        • thomaa Re: Rozpoczęcie studiów 11.08.07, 19:23
          to nie forum wrozbiarskie,w wielu kwestiach co uczelnia, to inne zasady...
          generalnie: za nieobecnosc na inauguracji nikt Cie nie zabije, niezaleznie od
          tego kiedy legitymacja i indeks sa do odbioru, zawsze mozesz je odebrac pozniej
          itp., itd.

Napisz przede wszystkim, co to za uczelnia, to moze sie znajdzie ktos, kto tam
          studiuje i udzueli Ci konkretnych informacji...
    • Gość: Aga Re: Rozpoczęcie studiów IP: *.cnb.com.pl 11.08.07, 20:09
      Nie ma wychowawcy klasy, jest (bywa) opiekun roku, ale to raczej
      fikcyjna funkcja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka