Gość: rafalbydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 23:41 mam pytanie czy trudno sie dostać na prawo dzienne na umk w Toruniu - jakie musilabym miec wyniki na maturze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 01:18 trudno wejdz na forum www.umkc.pl i tam poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:53 a ja mam pytanie, bo dostalam sie na uksw na prawo, czy np bede miala wychowanie fizyczne? wiem, ze pytANIE banalne ale i tak jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:42 a jakie miałas wyniki pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuś Re: prawo IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 22:25 Wiesz, trudno - pojęcie względne. Ja się dostałam, więc dla mnie łatwo. Miałam 86% z polskiego, 82% z angola, 78% z WOSu, 64% z historii i byłam 142. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: prawo IP: *.54.191.5.eltronik.net.pl 03.09.07, 00:00 w tym roku był niski próg ze względu na magiczną tabelkę romana (niekorzystne przeliczniki z rozsz na podst), w przyszłym roku będą inne warunki rekrutacji, więc próg trudno przewidzieć. A trudność to rzeczywiście pojęcie względne, łatwiej się dostać niż na UW, trudniej niż na UWM Odpowiedz Link Zgłoś