bigus_pany 05.09.07, 20:26 witam :) jestem zdecydowana na pielęgniarstwo na AM w Poznaniu. Wymagają zdania biologii na podstawie. Jeśli zdam rozszerzoną biologię i do tego chemię to mam większe szanse na dostanie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda9729 Re: pielęgniarstwo 06.09.07, 16:06 Jesli w wymaganiach masz napisane ze tylko biologia na poziomie podstawowym to nie zawracaj sobie glowy chemia i rozszerzeniem z biologii bo i tak tego nie wezma pod uwage a szkoda tracic czas na cos niepotrzebnego Lepiej przylozyc sie do tej podstawy i zdac ja barzo dobrtze , niz uczyc sie na kilka przedmiotow i osoagnas srednie wyniki do tego niepotrzebnie.Jeli pisza ze bniologia na poziomie podstawowym lub rozszerzonym wtedy zdawaj na rozszerzeniu - bo biora to pod uwage a Twoje szanse rosna Ale nie martw sie - nie jest az tak ciezko sie dostac :)wiem c doswiadczenia - bo zdawalam na Uj tylko biologie rozszerzona (mialam 78%) bez wosu (ktory zdawalo bardzo duzo kandydatow) i dostalam sie Takze trzymam kciuki i powodzenia zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś