Dodaj do ulubionych

anatomia w Łodzi

05.09.07, 23:13
Mam pytanie: czego trzeba nauczyć się na pierwsze zajęcia?
Dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • szekiera Re: anatomia w Łodzi 07.09.07, 23:49
      O takich rzeczach lepiej czytaj na forach naszej uczelni ;) jest tam wszystko aż do znudzenia opisywane.
      a tak na szybko - na pierwsze oficjalnie niczego. Co nie znaczy, że jeśli traficie na któregoś z "fajnych" asystentów, to nie zapyta... choćby żeby udowodnić wasze nieuctwo :D
      • szekiera Re: anatomia w Łodzi 07.09.07, 23:51
        a, zapomniałam dodać: nie ma czegoś takiego jak zaliczanie ćwiczeń, co najwyżej jeśli się narazisz nie umiejąc, mogą Cię uwalić na kole praktycznym (też zależy od humoru asystenta, niektórym to zwisa zupełnie)
        • jak53 Re: anatomia w Łodzi 08.09.07, 00:20
          Dzięki za odpowiedź:) Pozdrawiam
          • izolda201 Re: anatomia w Łodzi 08.09.07, 12:14
            1 wiczen chyba wogóle nie ma, bo są odwołane. Przynajmniej tak było u mnie. A
            jesli chodzi o 1 prawdziwe, to asystenci przyniosą wam kończyny. Pokażą wam pare
            mięsni, przyniosą wam kosci. Z tego co pamietam bedziecie miec wytłumaczenie
            powstawania nerwu rdzeniowego oraz podstawowe pojęcia z poszczególnych układów.
            Na nastepne zajęcia musicie nauczyc sie powstawania nerwu, i juz jakichs kosci.
            Na początku jest to masakra. Od zarabania jak na 1 raz, ale pozniej bedzie tego
            10 razy tyle, więc pamiec się cwiczy. Nie olewaj na początku nauki:P Hihi pzdr!
            • jak53 Re: anatomia w Łodzi 09.09.07, 15:41
              Dzięki. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka