karola972 25.09.07, 09:12 Czy da sie łatwo połączyć naukę języków w prywatnej szkole ze studiami? Czy ktoś z Was uczy sie gdzieś dodatkowego języka, lub chce tą naukę rozpocząć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ars Re: Nauka języków i studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 09:19 ja będe studiować budownictwo w opolu i mam zamiar wybrać się na jakieś kursy, niemieckiego lub innego języka, zobaczę ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Nauka języków i studia? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.09.07, 09:38 jestem na II roku prawa, zaczynam hiszpański:D czy to da się pogodzić okaże się przy pierwszej sesji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nauka języków i studia? IP: *.cnb.com.pl 25.09.07, 09:39 A co to za problem? Praktycznie wszyscy uczą się języka na kursach poza studiami i godzą to bez najmniejszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Nauka języków i studia? 25.09.07, 09:42 nauka jezyka na prywatnym kursie podczas studiow to zjawisko powszechne. w koncu jak nie na studiach to kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Nauka języków i studia? IP: 88.199.123.* 25.09.07, 09:45 No niby tak, a jakie szkoły pocacie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom da się 25.09.07, 13:35 naukę jednego języka da się połączyć. Problem tkwi czasami jedynie w godiznach zajęć na uczlni - mogą konczyć się tak późno, że nie zdążysz na kurs. Dobre są w takiej sytuacji kursy w soboty (albo piątki)- tzw. cztery godziny od razu, bo nie masz zajetych dwóch wieczorów. Odpowiedz Link Zgłoś