masl0 16.10.07, 18:17 Witam, dostalem dzisiaj powolanie do odbycia czynnej sluzby wojskowej :) Ktos orientuje sie moze do kiedy mozna zanoscic papiery, ze studiuje? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafal.piotreq Re: Powolanie do wojska 16.10.07, 19:39 z tego co wiem to do 15 października ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sithus Re: Powolanie do wojska 16.10.07, 22:19 rafal.piotreq napisał: > z tego co wiem to do 15 października ;p że co?! xO no to pięknie... :) a co sięstanie jeśli niedostarczono papierka na czas?;> Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.piotreq Re: Powolanie do wojska 17.10.07, 08:27 no nic się nie stanie ;p ja np. zaniosłem papierek dopiero dzisiaj rano, bo też jakoś nie mogłem się wcześniej zebrać i jak widzisz żyję ;] 15 październik jest wymogiem formalnym, ale przecież parę dni w tą czy w tą nie robi różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
sithus Re: Powolanie do wojska 17.10.07, 22:26 a to trzeba koniecznie osobiście??;> Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.piotreq Re: Powolanie do wojska 17.10.07, 22:59 no zdecydowanie lepiej pofatygować się osobiście, bo chociaż masz pewność, że papierek trafi tam gdzie trzeba ;] wiem, że w innych miastach papierek do WKU można wysłać pocztą, więc w Lublinie pewnie też istnieje taka możliwość, ale trzeb a odpowiednio zaadresować, żeby papierek doszedł no i żebyś potem nie miał problemów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: Powolanie do wojska 19.10.07, 11:43 rok temu jak ja załatwiałem te sprawy wojskowe nawet nie musiałem się fatygować z jakimikolwiek papierami do wku.Po prostu zapukałem w odpowiednie drzwi na kulu(gdzieś na siódmym piętrze)bo chciałem wziąąść to całe poświadczenie o tym ze studiuje,a oni mnie zbyli,ochrzanili za zawracanie głowy i powiedzieli że sami wyślą wszystkie papiery.także jakos się nie musiałem trudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.piotreq Re: Powolanie do wojska 19.10.07, 20:40 pierwsze słyszę ;/ nie spotkałem się nigdy z czymś takim, mimo, że też studiuję na KULu. bynajmniej u mnie papierki zostały rozdane wszystkim, którzy mają kategorię A i podlegają pod WKU, a dostarczenie tych papierków do WKU leżało już w interesie samych studentów ;/ dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś