Dodaj do ulubionych

Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto?????

• Gość: GOść Nysa jest Ok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 22:56
      Ależ któż tak kłamie, studia w Nysie trwają wcale nikt nie kazał nikomu wcześniej kończyć jak w innych oddziałach. Wiem bo studiuję w Nysie i czeka mnie jeszcze semestr zimowy. Któż to takie bzdury wypisuje? Konkurencja?
      • Gość: wujcio Re: Nysa jest Ok! IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.13, 18:00
        Nysa jest jak najbardziej ok. Chodzę i wiem. Poleciłem Nysę również znajomym i zapisali się na nowy rok. Mi też polecili koledzy, ktorzy już skończyli magisterkę, a licka robili w Nysie. Ci co piszą jakieś paszkwile na Nysę to pewnie jakieś lalunie, które nie mają pojęcia o studiowaniu, a widocznie nudzi im się na wakacjach. I jeszcze jedno - ja też mam 3 semestry nauki więc nie rozumiem tej głupiej dyskusji. Pozdrawiam wszystkich i zapiszcie się do Nysy to się spotkamy w październiku :-) Narka
        • Gość: STUDENT-NYSA Re: Nysa jest Ok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 11:12
          POTWIERDZAM ! POTWIERDZAM w Nysie w WSTH jest OK!, Zastanawiam się tylko dlaczego ciągle ktoś kłamie i obraża Nysę nie widząc jak to wygląda od środka, że organizacyjnie jest OK, Uczelnia wyremontowana, normalni pracownicy i wykładowcy a studia i nauka jak wszędzie norma- standard.
          PS. Dodałem również swoją odpowiedź na temat ," że niby Nysa oszukuje ", z tym oszustwem to autor tej wiadomości się ktoś mocno zagalopował !!!!!!!!!!
          • misiek1brysiek Re: Nysa jest Ok! 07.08.13, 15:17
            Ale wogóle o co chodzi?!!! bo nie kumam...
            Byłem studentem WSTH p.k. Nysa i nie dam złego słowa powiedziec na ta uczelnie. Wszystko jest tak jak przedstawiaja podczas rekrutacji, nie ma zadnych oszustw... No chyba,że Ci, którzy zapisujac sie mysleli, że wystarczy zapłacic i uda sie otrzymac licencjat- to sie POMYLILI!!! To nie podstawówka tylko HALO-STUDIA!!!TROCHE TRZEBA SIE PRZYŁOŻYĆ wiadomo, ale wszystko jest do przejścia. Ja osobiscie nie miałem żanych poprawek, a gerniuszem zadnym nie jestem, wystarczy poprostu chodzic na zajęcia i słuchac ze zrozumieniem...Zainteresowanym polecam wybrac sie do Nysy, samemu sie przekonac jak w porządku jest to uczelnia.
            Pozdro i POLECAM WSTH
            Misiek
    • wsth_pk_nysa Informacja - sprostowanie 24.07.13, 10:24
      Dostaliśmy własnie informację od jednej z naszych bardzo oburzonych studentek o poście jaki pojawił się na niniejszej stronie szkalującym dobre imię Uczelni. Studia w WSTH pk. Nysa nigdy nie były skracane ani przerywane, osoba wypowiadająca się w ten sposób to ktoś niemający pojęcia o studiowaniu w Nysie więc na pewno nie student nyskiej uczelni. W związku z powyższym uczelnia występuje do administratora forum z prośbą o podanie IP komputera osoby piszącej tak obrzydliwego posta celem wyciągnięcia konsekwencji prawnych. Nikt na Internecie wbrew potocznym opiniom nie jest bezkarny.Przestępstwo pomówienia (art. 212 kodeksu karnego), jak i zniewagi (216 k.k.), należą do przestępstw prywatnoskargowych i należne konsekwencje w związku z powyższym zostaną wyciągnięte.
    • wsth_pk_nysa Re: Promocja zdrowia w Nysie, 24.07.13, 10:26
      Jak widać autorem tego posta jest ta sama osoba która stworzyła poprzedniego.
    • Gość: STUDENT-NYSA Re: w Nysie mnie oszukali - nie polecam "jednoroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 10:28
      Co za ściema!!!
      Że niby nasze studia w Nysie mają być skrócone ??? Ciekawe , że nikt o niczym nie wie , nawet sam sekretariat !!!! Któż jest tak uprzejmy? , żeby wprowadzać takie zamieszanie i tak paskudnie kłamać!!! jako student wiem , że od października bez żadnych zmian zajęcia maja się odbywać programowo , według wstępnych ustaleń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A osoby całkowicie niepoinformowane i " powiedzmy życzliwe" jak widać prosimy o nie wypowiadanie się w kwestiach na, które nie mają bladego pojęcia!!!!
    • Gość: Ola Re: Promocja Zdrowia w Gdańsku IP: *.play-internet.pl 09.09.13, 08:56
      czy ktoś z okolic Olsztyna zapisal sie w tym roku na studia licencjackie w Gdańsku? Pytam żeby było łatwiej razem dojeżdzać
      • Gość: bogna Re: Promocja Zdrowia w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.13, 21:33
        Hej. jestem z Olsztyna i zastanawiam sie nad tymi studiami. wlasnei w gdansku na promocji zdrowia. wiem ze mieliscie juz jeden zjazd ale dzwonilam i gosc poiedzial ze jeszcze moge. Troche przeraza mnie ten dyplom Toeologii:)

Kiedy jest nastepny zjazd?Moj mail: naturalnystan@o2.pl
        • Gość: Zośka Re: Promocja Zdrowia w Gdańsku IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 11:14
          zaloguj sie na e-learningu - można samodzielnie i zobacz jakie są przedmioty, ja skonczyłam rok temu i jestem w polowie magisterskich na uniwersytecie. Przy dalszych studiach patrzą raczej na specjalność a ta jest Promocja zdrowia z elementami zdrowia publicznego, warto skorzystać z mozliwości indywidualnego programu, będziesz zadowolona
    • Gość: Michał nibyszkoła IP: *.zamosc.mm.pl 23.10.13, 19:59
      Żałosne jest to wszystko, dziwię się, ze Państwo nie potrafi sobie z tym poradzić. Należy też pamiętać, że to szkoła wyznaniowa i nie przepuści okazji do nawrócenia, raczej niepostrzeżenie, zanim ktoś się zorientuje. Poznałem ludzi po tej szkole, uwierzyli.
      • Gość: Aśka Re: szkola jest super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 20:13
        Facet czy ty się nigdy nie odczepisz od naszej uczelni. Cóż Ty za bzdury opowiadasz. Studiuję tu na 3 letnich studiach nikt mnie nigdy do niczego nie namawiał. Zastanawiam się tylko dlaczego tak kłamiesz i dlaczego spędzasz tyle czasy na wypisywaniu tych bzdur które nie są ani po części prawdziwe. Jakaś zraniona miłość? czy kiego diabła?
        • Gość: vivi Re: szkola jest super IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.13, 12:06
          Daj spokój Aśka, to może być zapalczywy członek jakiejś internetowej bojówki i pewnie nie Chrześcijanin. Nie przejawia miłości bliźniego ani zwykłego dystansu - i tak nie skuma ;)
          A szkoła jest dla tych, którzy wiedzą czego chcą i dokładnie wiedzą do czego im ten dyplom potrzebny.
    • mms88 WSTH kontakt ze studentem 12.02.14, 19:39
      Witam, zastanawiam się nad studiowaniem w WSTH, ale się boję że nie dam rady. proszę o kontakt kogoś kto studiuje lub studiował w gdańsku lub Krakowie. Najlepiej specjalizacje dziennikarstwo. Również szukam kogoś kto chodzi na dziennikarstwo od 11.2013r. w Krakowie tryb przyśpieszony / zaoczny. . proszę o kontakt na meila a zadzwonie lub odpiszę : marynarz@autograf.pl Dziękuję / Pilne !!!
    • Gość: jula jes ktos na adwentystycznej teologii w prom zdrowi IP: *.play-internet.pl 17.03.15, 13:31
      czy teraz jest nabor wiosenny w marcu? i czy mogą sie zapisac katolicy? wymagaja jakichs papierow z kosciola? pytam bo nie mam strony internetowej tych studiow w krakowie, chyba ze nie umiem znaleźć
      • Gość: reeds czy oprócz Lodzi jest gdzieś nabór wiosenny? IP: *.play-internet.pl 19.04.15, 10:46
        chodzi mi o promocję zdrowia po szkole policealnej na wsth
        • Gość: Pracownik WSTH Nys Re: czy oprócz Lodzi jest gdzieś nabór wiosenny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 11:11
          Oczywiście, nabór wiosenny jest w Nysie www.wsth.nysa.pl
        • Gość: gośc Re: czy oprócz Lodzi jest gdzieś nabór wiosenny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 11:42
          Tak, zapraszamy 77-435 12 54 w.23
          • Gość: olka Re: czy oprócz Lodzi jest gdzieś nabór wiosenny? IP: *.play-internet.pl 01.06.15, 12:27
            a ile jest zjazdów ? czy jest też platforma internetowa z materiałami dla studentów?
            • Gość: Pracownik WSTH Re: czy oprócz Lodzi jest gdzieś nabór wiosenny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.15, 13:47
              Ależ oczywiście że jest platforma Internetowa z materiałami dla studentów, bo to właśnie Nysa prowadzi całą platformę dla wszystkich punktów i głównej siedziby. Na wszystkie pozostałe pytania odpowiemy zadzwoń 77 435 12 54 w.23-24
              • Gość: andrzej ktoś może napisać ile w sumie kosztują te studia? IP: *.play-internet.pl 09.06.15, 14:12
                i czy można w ratach, czy są stypendia. Czy to aktualne że do zrobienia w rok jak czytalem wczesniej?
                • Gość: green_wrocław Re: i czy jest gdzies taniej? IP: *.play-internet.pl 22.06.15, 14:12
                  bo jest kilka miast podanych tu w dyskusji o tej uczelni
                  • Gość: Pracownik WSTH Re: i czy jest gdzies taniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.15, 15:34
                    Zapraszamy do Nysy. Mamy promocyjne czesne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka