Dodaj do ulubionych

KULTUROZNAWSTWO?

IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:54
czy po tym kierunku można znaleźć pracę?co mozna po nim robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: zozola Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.dhs.org / 192.168.3.* 16.08.03, 17:38
      moja nauczycielka od łaciny jest po kulturoznawstwie. ia
      ta od Wiedzy o Kulturze też... ale ta od łaciny ma do
      tego 2 fakultety z tego co mi wiadomo:)
    • Gość: fifi szanse na pracę IP: w3cache.* / 192.168.0.* 17.08.03, 00:58
      luźno wiążą się z kierunkiem studiów. Zobacz na tym forum dyskusję nt studiów
      medycznych. Wybierz kierunek, jaki lubisz i bądź dzielna.
    • Gość: Greg Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 01:59
      badziew...
      • Gość: kulturoznawca Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 23:56
        kretyn, popukaj sie w leb. grrr, nienawidze ignoranctwa...
        • Gość: ! Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: 81.210.119.* 02.12.03, 13:22
          kierunek dla bogatych dzieciaków których
          koniec końców ustawią rodzice
          i kretynów z biednych rodzin którzy potem
          będą nie dojadać, no ale studiują bo lubią:)
          • Gość: m Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 12:38
            Jesli wedlug Ciebie kultura zajmuja sie tylko kretyni i bogate nieroby, to zal mi Ciebie...
            Oczywiscie, lepiej zostac 94735274859573. "specjalista od zarzadzania", ktory nie potrafi
            sformulowac najprostszego zdania. Tylko sie zachlastac w takim spoleczenstwie!
          • klara_klara Re: KULTUROZNAWSTWO? 10.12.03, 16:55
            Gość portalu: ! napisał(a):

> kierunek dla bogatych dzieciaków których
            > koniec końców ustawią rodzice
            > i kretynów z biednych rodzin którzy potem
            > będą nie dojadać, no ale studiują bo lubią:)
            Do ktorej grupy sie zaliczasz?
    • vaporetto Re: KULTUROZNAWSTWO? 06.12.03, 18:44
      Oczywiście,że można ! Ja co prawda jeszcze studiuję, ale już pracuję. Nie daj
      sobie wmówić, że to nierentowne studia. Moim zdaniem stanowią wytrych do
      niejednej fajnej pracy.
    • Gość: hmm Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 20:06
      odpusc sobie. naprawde. bez zadnych zlosliwosci, sa ciekawsze, a zarazem
      bardziej "praktyczne" studia.

hmm.

• Gość: Max Drejn Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.12.03, 17:21
        dno, dno i jeszcze raz dno.
        jak rozmawiam z ludźmi z kulturosnawstwa( UW)
        to mi się nie dobrze robi. Mają pojęcie o kulturze
        na poziomie maturalnym co najwyżej.
        Zajęcia mają takie nie wiadomo co, byle tylko zapchać plan godzinami.
        Strasznie nie konkretne te studia. Już lepsza po prostu historia sztuki.
        Pozdro.
        • klara_klara Re: KULTUROZNAWSTWO? 10.12.03, 16:53
          Gość portalu: Max Drejn napisał(a):

> dno, dno i jeszcze raz dno.
          > jak rozmawiam z ludźmi z kulturosnawstwa( UW)
          > to mi się nie dobrze robi. Mają pojęcie o kulturze
          > na poziomie maturalnym co najwyżej.
          > Zajęcia mają takie nie wiadomo co, byle tylko zapchać plan godzinami.
          > Strasznie nie konkretne te studia. Już lepsza po prostu historia sztuki.

Masz na mysli np. orientalistow????
          > Pozdro.
    • Gość: ddd Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:30
      straszne to niezyciowe,tzw studia dla odpadow.
      • Gość: brambor Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 12.12.03, 00:50
        Czemu dla odpadow? Moim zdaniem dobra prace mozna znalezc po kazdych studiach.
        Trzeba byc jednak wymiataczem w swojej dziedzinie.
        Zaczalem studiowac kulturoznawstwo w tym roku i jak na razie sobie chwale. Po
        trzech latach na AE to ciekawa odmiana.
    • Gość: nina Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 01:31
      Co tu dużo mówić.....drugi raz nie wybrałabym tego kierunku....bez obrazy do
      wszystkich kulturoznawców.
      • Gość: firlej Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:35
        dlaczego? katowickiego kulturoznastwa?
        • Gość: nina Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 20:02
          Kulturoznawstwa jako takiego.Moze idea jest piekna, ale to zupelnie niezyciowe
          studia. Tak mniej wiecej na trzecim roku duzo ludzi zaczyna dodatkowe kierunki
          ( na miom roku sporo osób zaczeło dziennikarstwo, kilka filozofie-co też wydaje
          mi sie takim sobie pomyslem, hm socjologie... Wydaje mi się , że ci, którzy nie
          wpadają na to tak wcześnie, dorabiaja juz z tytulem mgra rożniste formy
          dokształcania włączając Studia podyplomowe np. zarzadzanie (przyklad kolegi,
          ktorego spotkalam kilka dni temu).
          Nie wiem co porabiasz, byc moze jesteś na katowickim K, ja w kazdym razie sama
          troche spanikowalam po obronie i dorabiam dwa zupelnie nie zwiazane z Kultur.
          kierunki, ktore z reszta skoncze z wykształceniem srednim - studium. Mysle, ze
          bede miec z nich wieksza satysfakcje niż z cudownego kultyroznawstwa.
          ps.znam cztery osoby z roku pracujace w zawodzie.
    • Gość: koniował Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:47
      jak po każdym kierunku, po kulturoznastwie można walic konia. No, z tym że
      kulturalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka