Gość: missi IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:54 czy po tym kierunku można znaleźć pracę?co mozna po nim robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zozola Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.dhs.org / 192.168.3.* 16.08.03, 17:38 moja nauczycielka od łaciny jest po kulturoznawstwie. ia ta od Wiedzy o Kulturze też... ale ta od łaciny ma do tego 2 fakultety z tego co mi wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi szanse na pracę IP: w3cache.* / 192.168.0.* 17.08.03, 00:58 luźno wiążą się z kierunkiem studiów. Zobacz na tym forum dyskusję nt studiów medycznych. Wybierz kierunek, jaki lubisz i bądź dzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 01:59 badziew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturoznawca Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 23:56 kretyn, popukaj sie w leb. grrr, nienawidze ignoranctwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: 81.210.119.* 02.12.03, 13:22 kierunek dla bogatych dzieciaków których koniec końców ustawią rodzice i kretynów z biednych rodzin którzy potem będą nie dojadać, no ale studiują bo lubią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 12:38 Jesli wedlug Ciebie kultura zajmuja sie tylko kretyni i bogate nieroby, to zal mi Ciebie... Oczywiscie, lepiej zostac 94735274859573. "specjalista od zarzadzania", ktory nie potrafi sformulowac najprostszego zdania. Tylko sie zachlastac w takim spoleczenstwie! Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: KULTUROZNAWSTWO? 10.12.03, 16:55 Gość portalu: ! napisał(a): > kierunek dla bogatych dzieciaków których > koniec końców ustawią rodzice > i kretynów z biednych rodzin którzy potem > będą nie dojadać, no ale studiują bo lubią:) Do ktorej grupy sie zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: KULTUROZNAWSTWO? 06.12.03, 18:44 Oczywiście,że można ! Ja co prawda jeszcze studiuję, ale już pracuję. Nie daj sobie wmówić, że to nierentowne studia. Moim zdaniem stanowią wytrych do niejednej fajnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 20:06 odpusc sobie. naprawde. bez zadnych zlosliwosci, sa ciekawsze, a zarazem bardziej "praktyczne" studia. hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Drejn Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.12.03, 17:21 dno, dno i jeszcze raz dno. jak rozmawiam z ludźmi z kulturosnawstwa( UW) to mi się nie dobrze robi. Mają pojęcie o kulturze na poziomie maturalnym co najwyżej. Zajęcia mają takie nie wiadomo co, byle tylko zapchać plan godzinami. Strasznie nie konkretne te studia. Już lepsza po prostu historia sztuki. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
klara_klara Re: KULTUROZNAWSTWO? 10.12.03, 16:53 Gość portalu: Max Drejn napisał(a): > dno, dno i jeszcze raz dno. > jak rozmawiam z ludźmi z kulturosnawstwa( UW) > to mi się nie dobrze robi. Mają pojęcie o kulturze > na poziomie maturalnym co najwyżej. > Zajęcia mają takie nie wiadomo co, byle tylko zapchać plan godzinami. > Strasznie nie konkretne te studia. Już lepsza po prostu historia sztuki. Masz na mysli np. orientalistow???? > Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:30 straszne to niezyciowe,tzw studia dla odpadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 12.12.03, 00:50 Czemu dla odpadow? Moim zdaniem dobra prace mozna znalezc po kazdych studiach. Trzeba byc jednak wymiataczem w swojej dziedzinie. Zaczalem studiowac kulturoznawstwo w tym roku i jak na razie sobie chwale. Po trzech latach na AE to ciekawa odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 01:31 Co tu dużo mówić.....drugi raz nie wybrałabym tego kierunku....bez obrazy do wszystkich kulturoznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firlej Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:35 dlaczego? katowickiego kulturoznastwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 20:02 Kulturoznawstwa jako takiego.Moze idea jest piekna, ale to zupelnie niezyciowe studia. Tak mniej wiecej na trzecim roku duzo ludzi zaczyna dodatkowe kierunki ( na miom roku sporo osób zaczeło dziennikarstwo, kilka filozofie-co też wydaje mi sie takim sobie pomyslem, hm socjologie... Wydaje mi się , że ci, którzy nie wpadają na to tak wcześnie, dorabiaja juz z tytulem mgra rożniste formy dokształcania włączając Studia podyplomowe np. zarzadzanie (przyklad kolegi, ktorego spotkalam kilka dni temu). Nie wiem co porabiasz, byc moze jesteś na katowickim K, ja w kazdym razie sama troche spanikowalam po obronie i dorabiam dwa zupelnie nie zwiazane z Kultur. kierunki, ktore z reszta skoncze z wykształceniem srednim - studium. Mysle, ze bede miec z nich wieksza satysfakcje niż z cudownego kultyroznawstwa. ps.znam cztery osoby z roku pracujace w zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniował Re: KULTUROZNAWSTWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:47 jak po każdym kierunku, po kulturoznastwie można walic konia. No, z tym że kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś