Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:11 na 3 letnich studiach i za rok chce jeszcze iść na 3 letnie dzienne studia, czy nie za późno? mma 22 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: studiuję na 2 roku dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:15 Moim zdaniem nie za późno. Ale nie piszesz nic o magisterium z któregoś z kierunków - nie zamierzasz go robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: studiuję na 2 roku dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 12:41 za pozno? nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: studiuję na 2 roku dziennie IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 17:09 mam podobny problem, z tym, że mam 24 lata i chciałbym iść na dzienne mgr, po licencjackich zaocznych, też boje się czy nie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: studiuję na 2 roku dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 17:12 alez oczywiście, że ide na mgr, ale zoacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: studiuję na 2 roku dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:21 Moim zdaniem jak najbardziej możesz zacząć drugie studia. Licencjat z drugiego kierunku skończysz równo albo rok później niż magisterkę na pierwszym. Nie wiem natomiast, czy decydowałabym się na zestaw dzienne + zaoczne, raczej wybrałabym już dwa kierunki dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś