Dodaj do ulubionych

Erasmus w Hiszpanii

22.04.08, 23:08
Temat dla wszystkich Erasmus'ów jadących do Hiszpanii
Obserwuj wątek
    • asia273014 Re: Erasmus w Hiszpanii 25.04.09, 19:49
      Witam!!
      Najprawdopodobniej wybiorę się do Hiszpanii na przyszły semestr tj od
      pażdziernika 2009. Czy ktoś z Was może tez się tam wybiera??
      • stomil007 Re: Erasmus w Hiszpanii 02.05.09, 11:10
        najprawdopodobniej ja do Valencii ;]
        • nabuch89 Re: Erasmus w Hiszpanii 22.06.09, 02:38
          A wybiera sie ktos do Coruni?? Bo ja jade sam z mojej uczelni, i poszukuje ludzi zeby razem poleciec
          • suzana5 Re: Erasmus w Hiszpanii 25.06.14, 13:37
            ja byłam w barcelonie, tak się zakochałam, ze potem wyjechałam na rok i... nabawiłam się alergii. chyba przez zasyfienie tego miasta. nigdy nie sądziłam, że takie wspomnienia i jechanie na tabletkach z bilastyną zostaną mi po wojażach :-)
            • dluuuuganitka Re: Erasmus w Hiszpanii 25.06.14, 21:11
              nie trzeba do hiszpanii latać, żeby się tak załatwić. Mnie tak urządziły studia prawnicze w Krakowie - tamtejszy syf zrobił swoje i wszystko się uaktywniło dopiero na studiach.
            • 3poziomka123 Re: Erasmus w Hiszpanii 24.11.14, 15:40
              byłam ostatnio w miejscowości Valencia i było świetnie, pogoda dopisywała cały czas;) znałam tylko podstawy hiszpańskiego, wadomo, że język można w taki sposób sobie świetnie podszkolić.
              suzana5 - ja już przed wyjazdem męczyłam się z alergią więc brałam clatrę wręcz w zapasach i nie było tak źle;)
          • annxie Re: Erasmus w Hiszpanii 07.07.14, 23:35
            ja bylam na erasmo w Granadzie, jesli ktos potrzebuje jakies info aqui estoy ;)
            • muszkieterka88 Re: Erasmus w Hiszpanii 27.11.14, 18:49
              Ja się wybieram do Valenci na erasmusa- niegdy wczesniej nie wyjeżdzałam, czy jest na forum ktoś z kim mogłabym się wymienic informacjami o studiach w Valenci? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka