Dodaj do ulubionych

2 kierunki studiów

IP: *.compromis.pl / 192.168.0.* 18.09.03, 01:35
1.Jakie macie zdanie na temat studiowania 2 kierunkow (dobrych)w trybie
dziennym
2.Czy uwazacie, ze 2 kier daja lepsza pozycje na rynku pracy?
3.Podajcie jakies fajne polaczenia typu prawo i ekonomia itp.
Obserwuj wątek
    • r.richelieu Re: 2 kierunki studiów 18.09.03, 02:00
      Gość portalu: Student... napisał(a):

>> 3.Podajcie jakies fajne polaczenia typu prawo i ekonomia itp.

geografia i socjologia
      najlepsze, najwspanialsze, najbardziej rozwijające

wracam do punktu wyjścia ;)))
    • Gość: andzia Re: 2 kierunki studiów IP: *.pop.e-wro.net.pl 18.09.03, 10:45
      ja sie zastanawialam nad rozpoczeciem drugiego kierunku dziennego - jestem
      teraz na finansach i bankowosci tez dziennych i chcialam zaczac psychologie ale
      jak zobaczylam moj plan na finansach to wymieklam, ludzie ktorzy robia dwa
      kierunki musza byc bardzo silni psychicznie i liczyc sie z tym ze braknie im
      czasu na rzeczy ktore dawaly im oprocz nauki satysfakcje, no chyba ze studiuja
      jakies dwa lekkie kierunki gdzie nie trzeba sie narobic za bardzo
      osobiscie jestem wiec za zrobieniem jednego kierunku ale porzadnie a drugiego
      albo troche pozniej albo wieczorowo/zaocznie
      • Gość: ed Re: 2 kierunki studiów IP: 212.160.130.* 18.09.03, 16:13
        a warto infe z uczelni technicznej i od 3ciego roku zaczac 1 rok finansow na
        ekonomicznej? próbował ktoś takiej kombinacji???
    • Gość: evalas Re: 2 kierunki studiów IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 19:46
      Ja studiuję historię i historię sztuki.Może nie jest to oryginalne połączenie,
      ale jakże rozwijające.Polecam wszystkim!!!
    • Gość: az Re: 2 kierunki studiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 01:07
      Cześć!
      Jestem na 4 SGGW (zarządzanie) i 2 UW (psychologia). Co prawda jedne dziennie a
      drugie wieczorowo, ale to niewiele się różni. Połączenia są b.różnorodne i
      2kierunki dodają motywacji do pracy. Polecam!!! Trzeba trochę pokombinować i
      zaprzyjaźnić się z paniami w dziekanacie :-) Uda się!!! powodzenia!
    • Gość: piku Re: 2 kierunki studiów IP: *.acn.pl / *.acn.pl 30.09.03, 09:55
      socjologia + ekonomia
      • Gość: laura Re: 2 kierunki studiów IP: *.pop.e-wro.net.pl 30.09.03, 14:15
        polecam połączenie stos.miedzyn lub politologia + jakaś filologia (im bardzie j
        oryginalna tym lepiej)
        albo np.
        fizyka + filozofia (jak pracodawca to zobaczy to wymięknie)
        • Gość: student Re: 2 kierunki studiów IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 30.09.03, 19:55
          a ja studiuje(albo lepije bede probowal) informatyke-3 roki ekonomie -1 rok
          tylko jak obadalem plany to troske moj optymizm oslabl:p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka