Dodaj do ulubionych

UWM-geodezja?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:45
witam! Chce studiowac geodezje, zastanawiam sie nad UWMem, slyszalem, ze ten wydzial cieszy sie dobra opinia. Co myslicie?
Obserwuj wątek
    • inz_mech Re: UWM-geodezja? 10.06.08, 20:46
      A to nie jest znowu durna propaganda ?
    • Gość: ines Re: UWM-geodezja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:53
      tez sie wybieram na UWM. Mysle, ze bedzie ok no i ze sie dostane mam nadzieje. A ten inz mech to jakas przeszkadzajka czy co?
      • inz_mech Re: UWM-geodezja? 10.06.08, 23:02
        Tak przeszkadzajka-dziewczynko
    • Gość: michuu Re: UWM-geodezja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:49
      dobry wybor!wbijaj na UWM koniecznie! geodezja na dobrym poziomie, z sukcesami, takze wal smialo:)
    • Gość: adam Re: UWM-geodezja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 23:11
      zgadza sie! to dobry wybor, bez obaw! UWM dobrze ksztalci w tych kierunkach. Maja dobra kadre i sa duze mozliwosci jezeli chodzi o praktyki no i pozniej prace.
    • Gość: bartek Re: UWM-geodezja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 23:34
      właśnie też sie zastanawiam nad wyborem uczelni. Widze, że na tym UWMie jest niezle z tego co mowicie. Ciekawi mnie jeszcze jak jest z akademikami i czy zjecia sa rozstrzelone po calym miescie czy raczej skupiaja sie w jednym miejscu, bo to jednak wazne, jezeli wziac pod uwage marna kieszen studenta.
      • Gość: mati Re: UWM-geodezja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:58
        z akademikiem nie powinno byc zadnych problemow. Ja dostalem bez problemu. A zajecia odbywaja sie raczej w jednym miejscu, takze nie trzeba jezdzic. Niestety ja juz w tym roku koncze moja przygode z UWMem, zazdroszcze wam, ze macie to wszystko jeszcze przed soba. Łezka sie kreci w oku:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka