mejd 24.06.08, 18:22 Hej! Czy ktoś jest studentem tej uczelni i moze wypowiedzieć się na jej temat? znaleźć jakiekolwiek opinie jest problem a przydałyby sie w szczególności w tym wypadku ze jest to uczelnia prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika Re: WSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 21:35 ja tam studiowałam, nie polecam, drogo, jeszcze do tego czesne powyższją w ciągu roku a obniżają stypendium, a jak ktoś rezygnuje po 1 semestrze to musi zapłacić za cały rok-tak żąda uczelnia, ale jak ktoś dokłandie przeczyta umowę to doczyta się, że nie trzeba wcale płacić za cały rok!! rzuciłam to bagno po semstrze i teraz studiuję na p1aństwowej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re: WSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 21:50 ale która WSE? rozumiem ze chodzi o uczelnie ekonomiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
mejd Re: WSE 24.06.08, 23:55 edit: WSE kraków-wyższa szkoła europejska im. Tischnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: WSE IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.08, 12:00 ja pisałam o Wyższej Szkole Ekonomicznej w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś