Gość: Genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 11:58 Gdzie można studiować administrację I stopnia i czy jest to trudny kierunek. Oraz jakie perspektywy pracy w przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łołoło Re: Administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 12:20 a gdzie mieszkasz? bo administrację można studiować w wielu miejscach. a perspektywy pracy? musisz mieć doświadczenie. znajoma dziewczyna skończyła administrację, ma mgr i nie ma pracy, bo ma za mało doświadczenia. ale generalnie to z pracą nie ma problemu. w większości absolwenci pracują w jednostkach samorządowych (urzędy miast, gmin, urzędy skarbowe, szkoły). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łołoło Re: Administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 12:21 aha, kierunek nie jest podobno trudny, jest tam dużo pamięciówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Administracja IP: *.toya.net.pl 29.06.08, 13:13 Studiujecie ,że niby nietrudny? Trzeba ciężko zasuwać ,w zasadzie jak na prawie ! Jeśli więc kogoś nie interesuje prawo to odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Administracja IP: *.business.telia.com 29.06.08, 13:40 Z tym "zasuwaniem" bym nie przesadzał, ale trzeba się interesować studiami-jak ktoś myśli, że będzie tylko wpadał na egzaminy i je zaliczał bez problemu to jest w błędzie. Nie jest trudno, no ale nie jest to też totalny luzik jak na jakieść socjologii politologii i innych badziewiach. Co do pracy to ja nie widzę problemu-dobre przygotowanie do różych stanowisk i wiele informacji potrtzebnych przy otwieraniu i prowadzeniu działalności gospodarczej II stopień na AE i będą z nas ludzie myślę. Polecam uznane ośrodki uniwersyteckie z tradycjami a nie szkółki gdzie administracja jest od dwóch semestrów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Administracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 11:13 Chcę zrobić podyplomówkę, z administracji, gdzie jest taki kierunek. Interesuje mnie małopolska, pomocy Odpowiedz Link Zgłoś