Gość: hm IP: *.chello.pl 29.09.03, 14:44 co o nim słyszeliście? (o Staśkiewiczu) nikt go nie zna... jestem w jego grupie. myślę też o Majchrowskim.... ale słyszałam że to RZEŹNIK Z LIPOWEJ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: 81.210.119.* 29.09.03, 15:04 o człowieniu!!!!!!! przejebane kurwa możesz już pakować manatki i wracać do domu bo i tak już jesteś trupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.chello.pl 30.09.03, 19:02 o kim mowisz??? o Staśkiwieczu, ze przejebane??? dlaczego??? słyszałam że ten Staśkiwecz uczy Socjologii Prawa.... a ja mam z nim Wstęp... podobno pierwsz raz wtym roku ma zjaecia...+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.chello.pl 29.09.03, 16:58 Jeśli można kogoś polecić ze Wstępu to panią Tatianę Chauvin,ale nie wiemn,czy w tym roku prowadzi zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.chello.pl 29.09.03, 20:00 staskiewicz to chyba jakis nowy - nie znam majchrowski rzenikiem? hahahahahha niezly kit ktos ci wcisnal, to spoko koles. (mimo ze jak byl wojewoda lubuskim z aws to nie zgodzil sie na przystanek woodstock owsiaka) rzeznik z lipowej to mgr borecki od historii polski albo powsz. - nie pamietam. a tak w ogole, to wstep jest nieobowiakowy i nie warto na niego chodzic - ja sie zaczlaem uczcy (tzn przeczytalem te cieniutka ksiazke) na 4 dni przed egz, w dwa dni po egz z logiki wiec wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruszka Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.topole.waw.pl 29.09.03, 23:16 jak to nieobowiąkowy? kitu nie wciskaj, na ćwiczenia trza iść. hehehehe, rzeźnik z lipowej...oczywiście że to Borecki...brrrr. moja znajoma do niego trafiła...brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.chello.pl 30.09.03, 16:06 to juz jest obowiazkowy??? o qrcze, czyli sie zmienilo? jescze rok temu byl fakultatywny i tylko egzamin trzeba bylo zdac a na konsultacje nie trzeba bylo chodzic... to kiepsko... bo to najnudniejszy przednmiot na I roku... nawet nudniejszy od hist.pol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruszka Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.topole.waw.pl 30.09.03, 22:25 no hm, na wykłady nigdy nie trzeba było chodzić, ale teraz ćwiczenia niestety są obowiązkowe...brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 13:19 buhahaaa... rzeznik to mgr borecki od historii polski,a majchrowski jest bardzo w porzadku- ciekawe zajecia,sporo poza tematem,ale fajnie; moim zdaniem lepszy od chauvin, ktora jest mila,owszem,ale troche nudnawa-skrupulatnie robi po kolei material... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota20 Re: prawo UW dr. Staśkiewicz i Majchrowski ze wst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 18:00 Majchrowski to debil, zachowuje się jak zakichany nauczycielek z liceum. Polecam za to T. Staweckiego Odpowiedz Link Zgłoś