Dodaj do ulubionych

logowanie do Systemu ele. kwaterowania student. PW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:15
Witam,
mam pytanie : czy ktoś z nowoprzyjętych studentów usiłuje się tam zarejestrować w celu wydrukowania wniosku od przyznanie miejsca w DS ?
Na stronie pisze, że od 23 lipca jest to możliwe, no i ciągle usiłuję się zalogować, podając wszystkie prawidłowe dane, a tam ciągle pisze, że błąd ;/ ma ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać, bądź go już rozwiązał ? ;/
proszę o pomoc, z góry dzięki...
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:13
      niestety ale ten system kuleje od samego poczatku, najlepiej jak skonaktujesz
      sie z wydzialowa komisja kwaterunkowa
      • Gość: ;/ Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:25
        też myślę że to najlepszy pomysł ;/

• Gość: Piotrek Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:38
          Też mam ten problem, chce się zalogowac i wyskakuje błąd. MOże trzeba troche
          poczekać...
          • Gość: :) Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:40
            O, to nie jestem sama.

Napisałam do nich maila, jak mi odpiszą to zamieszczę tutaj co ew. trzeba zrobić ;-)
    • Gość: pna Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 17:35
      zalogowal sie tam juz ktos ?
      • Gość: daberekteam Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:35
        Nieee :/ wlasnie probowałem a jest godzina 18:35
        • Gość: paulina Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 18:41
          Ja pisałam do nich i dostałam odpowiedź, że nie mają jeszcze naszych danych z rekrutacji i musimy poczekać aż oni te dane dostaną i to uaktualnią ;-)

Pozdrawiam i życzę wszystkim i sobie cierpliowści.
          • Gość: daberekteam Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:27

Czy ktoś już się zalogował ?
            • Gość: kij Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:32
              Tak, ja. Teraz właśnie mi się to udało.
              Pozdrawiam i życzę powodzenia!
              • Gość: kij Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:49

zalogować mi się udało.
                wydrukować wniosek o DS już nie - ciągle jakiś błąd i że mam uzupełnić dane (nie wiem które, skoro te PODSTAWOWE są WSZYSTKIE uzupełnione.... ) kurka no.
                • Gość: daberekteam Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:11
                  Komuś jeszcze udało sie zalogowac bo mi nadal ta trudna sztuka sie nie udaje ;/
                  • Gość: kij Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:19
                    a kilkasz że logujesz się jako nowoprzyjęty ?
                    bo tam trzeba podać te wszystkie dane, nr z rejestracji, imię nazwisko i pesel i nowe hasło...
    • Gość: kij Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 15:46
      Oficjalnie piszę, że od wczoraj można się logować do systemu, a dzisiaj wreszcie można wydrukować wniosek.

Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych! ;-)
      • Gość: student pw Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 20:03
        Mnie tez sie ta niezwykle trudna sztuka udała:) Mam nadzieję ze dostanę
        akademik:) Wicie moze jakie jest prawdopodobieństwo przyznania?
        • Gość: kij Re: logowanie do Systemu ele. kwaterowania studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 22:32
          Jak się tam wczyta w te wszystkie zarządzenia itd, to da się wyłapać, że 20% wszystkich miejsc jest przeznaczonych dla studentów 1 roku, czyli coś ponad 1000 miejsc.
          Pierwszeństwo mają ci co mają utrudniony dojazd codzienny do uczelni ( np. ja - ok. 330km xD ). Teraz co prawda trzeba jeszcze przedstawić dochody miesięczne na 1. członka w rodzinie.
          Stawka od której przyznaje się stypendium naukowe wynosi 572zł (max) i na pewno ci co mają niższe spokojnie dostaną akademik również.

U mnie co prawda dochód wynosi 750zł, ale mam te 330km i myślę, że dostanę miejsce w akademiku ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka