Dodaj do ulubionych

Progi punkt. Politechnika Warszawska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:17
Czy są podawane progi punktowe PW z tego roku i lat ubiegłych? Gdzie można je
znaleźć?? Niestety nigdzie ich nie mogę znaleźć, a chcę teraz zdecydować o
wyborze przedmiotów, które będę zdawał na maturze.
Obserwuj wątek
    • Gość: hajer321 Re: Progi punkt. Politechnika Warszawska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:43
      a mnie interesuje Akademia Medyczna w Katowicach a konkretnie stomatologia i
      farmacja, też chcę podjąć jakąś decyzję. Dzięki
      • Gość: student pw Re: Progi punkt. Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:51
        Podaj kierunek na jaki chcesz isc a postaram sie pomóc.
        • Gość: hajer321 Re: Progi punkt. Politechnika Warszawska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 13:55
          No tak jak wyżej napisałam stoma lub farma
          • Gość: s Re: Progi punkt. Politechnika Warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 14:44
            Temat tego tematu brzmi Politechnika Warszawska, więc czemu się pchasz tam gdzie nie trzeba? ;/

Jest już temat o progach punktowych na farmację, lekarski, stomę, więc sobie poszukaj i poczytaj.

Poza tym na stronach uczelni AM - są podane progi punktowe, albo listy przyjętych, więc poczytaj ile mieli punkty przyjęte osoby i się dowiesz ;/ nie ma to jak zaradność.

Co do PW - progi z ubiegłych lat gdzieś były w internecie, sama korzystałam, są też na pewno w archiwum na stronie uczelni.
            Z tego roku - jeszcze nie ma, aczkolwiek wszystko zależy od wydziału na który się wybierasz.
            Na większość kierunków wypadałoby mieć powyżej 130 pkt. Co niektóre kierunki - np. administracja, zarządzeni i inżynieria produkcji, poligrafia, fizyka techniczna i parę innych, poniżej 100 pkt przyjmowali.

Warto zdawać rozszerzoną matematykę, fizykę/chemię, i liczy się jeszcze język obcy - proponuję poziom podstawowy, gdyż można zdobyć max 25 pkt, a rozsz. język jest ciut trudny i głupi, podstawowy łatwo napisać na te 90-100% i masz spokojnie 12 pkt. Lepiej się skupić na matematyce i drugim przedmiocie. Jak zdasz tak na 80% obydwa to raczej na każdy kierunek się dostaniesz. Powodzenia.
    • indekswkieszeni Re: Progi punkt. Politechnika Warszawska 13.11.18, 17:39
      Zainteresowanych studiami na PW zapraszamy na:

indekswkieszeni.pl/jak-dostac-sie-na-politechnike-warszawska/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka